• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
Kako promijenit cijenu nekog mod-a jer ima nekih cijena ne realni pa mi odmah taj mod nervira pa bi zelio ja neim promijenit cijenu ali neznam kako,.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Ljudi jel znate kak složit da mi kombajn iskipa sve iz bunkera dok radi na autopilotu. Iskipa mi 20% odnosno u njemu ostane 80% a on nastavi dalje umjesto da iskipa sve?

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Ljudi jel znate kak složit da mi kombajn iskipa sve iz bunkera dok radi na autopilotu. Iskipa mi 20% odnosno u njemu ostane 80% a on nastavi dalje umjesto da iskipa sve?

tak je i meni
i ja se stanem ispred njega i da ne ode ali zapre da ne sipa u prkolicu :cry:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
tak je i meni
i ja se stanem ispred njega i da ne ode ali zapre da ne sipa u prkolicu :cry:

ti auto piloti nisu baš nešto za konbajne hehehe najbolji su u košnji hehehe :rolleyess::rolleyess::rolleyess::rolleyess:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
I sam sam se uvjerio da je Tomu 700 serije tesko napraviti jer ima puno detalja ali onda sam vidio Tomu 821 i njega je nekako lakse napraviti jer nema puno detalja pa sam na FSsrb zamoli da ga naprave..... da li će ne znam pozzzz:lol::lol::lol::lol:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
evo ja sam malo promjenio traktore...i sad su stigli mf-i
massey ferguson 8110
lsscreen20111113110826.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
massey ferguson 8140
lsscreen20111113110829.png