• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Goci !! Hvala ti do neba !!! na profarmu i Platinumu, da mi nisi ono objasnio nebi nikad zaigro :partyman::partyman:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
kada stavim onu mapu GAME iz mape FIGHTCLUB u C/Program files/Landwirtschaft simulator 2011 neće mi ući u igru piše Data file corrupt

Posljednje uređivanje:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
dal mi može netko bilo kako poslati tu mapu bio bih mu jako zahvalan.nikako nemogu uspijeti instalirati i to sve složiti,pa ako netko može ako se može poslati tako velika mapa da mi pošalje :prayer::prayer:

J

jasmin001

Guest
goci hvala na pomoci za profarm i Platinum radi i umene bez problema .,.,.,.,.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
kada stavim onu mapu GAME iz mape FIGHTCLUB u C/Program files/Landwirtschaft simulator 2011 neće mi ući u igru piše Data file corrupt
Probaj sve ponovno. Obrisi igru i sve ponovno kak sam ja objasnio. Mora ti raditi.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
dal mi može netko bilo kako poslati tu mapu bio bih mu jako zahvalan.nikako nemogu uspijeti instalirati i to sve složiti,pa ako netko može ako se može poslati tako velika mapa da mi pošalje :prayer::prayer:
Radi po mojim uputama i sve ces napraviti.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
dečki ja sam skinuo profarm i onda kad ga oću otvorit onda mi piše da je nešto oštečeno kaj je to
Sta otvoriti. Ak si skinio sa onog linka sto sam ja postavio to se nista ne otvara. Tu datoteku ubacis u pdlc 2.1 mapu i to je to.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Dečki,može pitanje!!! Dali se može LS2011 igrati s usb-a,znači da igram s usb-a ,a ne s cd-a??? Crko mi cd-rom na laptopu!!!!:(

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
da al sad nemam niti jednog nh-a i prikolic zkj samo sam dobil prikolicu za travu niš drugo zkj :? :? :scratch:scratch
Nisi dobro napravio. Probaj sve ispocetka. Obrisi igru pa ponovno instaliraj pa ponovno. Treba raditi.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
evo jos malo pa gotovo
par polja i malo brda i to je to
editor2011111420420697.png
[/URL][/IMG]
editor2011111420462345.png
[/URL][/IMG]

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
mapa je super (jedno nemem nemrem nac trigger da stavim da kipa u silos)
autopilot radi
more se brati sa SIP/zmajem beracem i kipat kuruza

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ja imam problem sa onom sijačom iz pro farma, vaderstad,napuni mi se do 5% i nemogu dalje. jel ima netko isti takav problem tko igra pro farm ili samo kod mene???
a ostale sijače mogu napunit bez problema.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hehe, to se zove pi*darija...
zakucal sam sinoc traktor na original mapi, u onu drvenu ogradu na vrhu planine, i nemrem ga pomaknut!
kad sam ga probal sa drugim izgurat, i on je zapel u ogradi...

stručnjak...

Najnoviji postovi

Na vrh