To nema, to su ti bonus modovi. To trebas posebno skinuti sa njihove stranice a neznam kako.a nema u ProFarmu one plave prikolice i prikolice za bale???
Probaj sve ponovno. Obrisi igru i sve ponovno kak sam ja objasnio. Mora ti raditi.kada stavim onu mapu GAME iz mape FIGHTCLUB u C/Program files/Landwirtschaft simulator 2011 neće mi ući u igru piše Data file corrupt
Radi po mojim uputama i sve ces napraviti.dal mi može netko bilo kako poslati tu mapu bio bih mu jako zahvalan.nikako nemogu uspijeti instalirati i to sve složiti,pa ako netko može ako se može poslati tako velika mapa da mi pošalje rayer:rayer:
Sta otvoriti. Ak si skinio sa onog linka sto sam ja postavio to se nista ne otvara. Tu datoteku ubacis u pdlc 2.1 mapu i to je to.dečki ja sam skinuo profarm i onda kad ga oću otvorit onda mi piše da je nešto oštečeno kaj je to
a na kojoj stranici bi se to dalo skinuti???To nema, to su ti bonus modovi. To trebas posebno skinuti sa njihove stranice a neznam kako.
Dečki,može pitanje!!! Dali se može LS2011 igrati s usb-a,znači da igram s usb-a ,a ne s cd-a??? Crko mi cd-rom na laptopu!!!!
Nisi dobro napravio. Probaj sve ispocetka. Obrisi igru pa ponovno instaliraj pa ponovno. Treba raditi.da al sad nemam niti jednog nh-a i prikolic zkj samo sam dobil prikolicu za travu niš drugo zkj :? :? :scratch:scratch