• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
hehe, to se zove pi*darija...
zakucal sam sinoc traktor na original mapi, u onu drvenu ogradu na vrhu planine, i nemrem ga pomaknut!
kad sam ga probal sa drugim izgurat, i on je zapel u ogradi...

stručnjak...

hhehe... Uzmi si towbar i neku big mašin, pa sa njim probaj nesto :finga:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
da al sad još ja nemrem instalirat platinum edition zkj

imam sve dlc packove i onda sam samo ubacil profarm u nutra tam de si dal link i nema ni jedan mod od profarm zkj :evil::evil::evil::scratch:scratch:scratch

ista stvar...meni uopče mi neželi pokrenuti instalaciju od farming simulatora

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
da al sad još ja nemrem instalirat platinum edition zkj

imam sve dlc packove i onda sam samo ubacil profarm u nutra tam de si dal link i nema ni jedan mod od profarm zkj :evil::evil::evil::scratch:scratch:scratch
A jesi ubacio onu plavu ikonu game iz one mape sto sam napisao. Kako svima radi jedino vama neradi. Nesto pogresno radite. Obrisite igre i sve ponovno kak sam napisao.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
e na kojoj je to strani i onda tu plavu ikonicu ubaciš u pdlc 2,1 jel tak :scratch:scratch:scratch
Ne ne. Tu plavu ikonicu zaljepis tamo gdje si instalirao igru. Kao crack. To ti se nalazi na cd-eu u mapi fightclub. To kopiras i tamo zaljepis. Javi kako si prosao. A u mapu pdlc 2.1 stavis pro farm datoteku koji si skinio sa onog linka. Ali prvo moras instalirati platinum.

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
kada stisnem setup neče mi ga pokrenuti i onda čekam i izbaci mi da imam virus i još mi izbaci error da nešto ne valja s crackom i nemogu instalirat :madmana::madmana: ...izgleda da ništa od profarma... :(...sad neznam dal bi mi radilo kada bi instalirao običin farming simulator i onda probao nešto napraviti...nezz,molim vas da mi netko pomogne baš mi se igra profarm

Posljednje uređivanje:
E

ekky97

Guest
Meni radi Profarm perfektno!!
I evo moji prvih slika sa profarma.

lsScreen_2011_11_13_19_56_15.pnghttp:

lsScreen_2011_11_13_20_00_56.png

lsScreen_2011_11_13_20_05_17.png

lsScreen_2011_11_14_20_17_56.png

lsScreen_2011_11_15_18_11_22.png

lsScreen_2011_11_15_18_13_28.png

Nisu bas nesto slike ali su OK.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
zivotinje se ne krecu
ja sam skinul LS i profarm ali kad otvorim ls nece mi se pokazat ono za ins
ja kilikenm inst game i cekam i nis mi se ne pokaze i stsnul sam setup i nista :madmana::madmana:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
sad oce
jeb te kompjuter (samo ona kutja) od 4 i pol hiljade kuna kad nemre pokrenut jedan LS
sve sam int i plent
i sad nemrem nac mapu 2.1 da ubacim za pro farm (imam sve modove)

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
koje sve kulture možeš sadit/sijat

de u mojoj mapi
naso mapu i imam pro farm
samo mi fali 1 prikolica ona 3 sovinka (kamijonska zelen sa crvenim )

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
da al meni nece instalirat platinum pocne onda mi se pojavi ono da moram pričekat za instaliranje tak je meni ja neznam kak se tebi instaliralo onda dugo moram čekat i niš se ne napravi zkj :? :scratch:scratch

tak je i meni bilo pa sam postiskal jedno 5000 tisuca puta
pa sam popizdil pa sve zgasil pa sam ponovno otvoril i kliknul i onda mi je je pojavilo 500 prozora za instalaciju :weedman:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
imam jedno pitanjce sad imam eng verziju
a ja bi tel da mi je umesjto mph,galijon i ostala americko/engleska sranja postanu njemacka/europska
da imam km/h ,litre ,i evre

Najnoviji postovi

Na vrh