• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
dali neko mi moze malo pojasnit sta je ovo na slikama sto je postavio CHlas
kao npr...
stase tu radi ,i tak

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
dali neko mi moze malo pojasnit sta je ovo na slikama sto je postavio CHlas
kao npr...
stase tu radi ,i tak

kupiš silo kombaj,prikolicu za silažu i dobar traktor, za početak...
nakon toga kreneš silirat kukuruze i dovoziš ih tu gdije je taj kompleks i kipaš dakako,eto to je ono što trebaš da znaš,a ostalo ćeš da skužiš sam :supz:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
stigla nova rotobrana
kverneland ng 601
lsscreen20111116161211.png
By salyn21 at 2011-11-16[/IMG]

lsscreen20111116161215.png

lsscreen20111116161406.png

lsscreen20111116161426.png

lsscreen20111116161515.png

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
PLATINUM EDITION:
Skines ovo preko torrenta http://www.megaupload.com/?d=B03R2CT9
Kada skines otvori taj ISO file preko magicdisc.
On ce ti izbaciti onaj prozorcic za instalaciju igre, kliknes instal game i upisi ovaj cd key JFMWX-ARCFP-CDPPM-FDWJ4-QPD8L
Udi u igru i onda izadi.
Opet otvori ISO file preko magicdisc i odaberi Install Platinum-Content i trazit ce te ovaj cd key 3C9365DA34E1994
Zatim otvori cd. Da vidis sadrzaj cd-ea. Kao kada trebas krekirati. Pronadi ovu datoteku
FiGHTCLUB i u toj datoteci ti se nalazi plava ikona GAME. To kopiraj tamo gdje si instalirao igru.
I platinum je instaliran.

PRO FARM:
Da bi ste imali profarm skinite ovo http://www.megaupload.com/?d=J9TZMHAG
Kada to skinete ubacite u mapu pdlc 2.1 i trebali bi ste imati pro farm. Kod mene radi savrseno.
Probajte napraviti tako. Ak budete imali problema posaljite mi PP. Nadam se da cu vam sa ovim uljepsati dan.
sve si ljepo objasnio i svaka časta na tom,napravio sam sve kak si opisal za pro farm i neradi,skinuo i zaljepio u :my documents,my games,ls2011 ,pdlc2.1 i neradi!!!!
dal ima veze koja je verzija,njemačka ili engleska,imam update 2.2
hvala unaprjed!!!!

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
sve si ljepo objasnio i svaka časta na tom,napravio sam sve kak si opisal za pro farm i neradi,skinuo i zaljepio u :my documents,my games,ls2011 ,pdlc2.1 i neradi!!!!
dal ima veze koja je verzija,njemačka ili engleska,imam update 2.2
hvala unaprjed!!!!
Nece da ti radi ak nemas instaliran platinum edition. Skini platinum i instaliraj to. Na sve ostale verzije ti nece raditi. Provjereno mnogo puta.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Nece da ti radi ak nemas instaliran platinum edition. Skini platinum i instaliraj to. Na sve ostale verzije ti nece raditi. Provjereno mnogo puta.

e care puno ti hvala,skinuo bi platinum edition ali nemogu skidad s torenta!!!

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
goci de buš nam nekaj rekal zkj nece instalirat :?::?:?:
A neznam zasto nece, vecini vas je htijelo. Obrisite igru i ponovno instalirajte. Kada kliknete ono Instaliraj platinum onda morate malo cekati. Pojavit ce vam se samo obavijest da je instalirano. Treba vam izbaciti dvije obavjesti u sivom prozorcicu.

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
a kada ubacim taj mod u modove i uđem u igru vrata nece sama da se automatski otvore, mozda ja trebam nesto pritisnuti:?::?:??

ja moram pritisnuti O...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
WTFFF :x:x
sad upalim ls i kliknem na ikonu da mi pokrene igru i trezi me cd key :scratch:(

Najnoviji postovi

Na vrh