• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
Evo ja sm probao malo crtati pomocu Googl Sketchup-a i evo kako mi je ispalo a nisam jos dovrsio:p:blackeye
bezimena-1.jpg

I sada neznam sta da dalje radim s kojim programom da dalje to radim i kako da šare na točkovima nacrtam??:prayer::eek::supris:

a to bi trebal bit zetor vidim po vratima ja ti velim nemoj se mučit al šteta :mad::mad:

E

ekky97

Guest
E ja sam nacrtao jedan model traktora sa Google Sketchup-om i sad neznam sta dalje imam instaliran i blender i giants editor sada samo treba da mi netko objasni sta dalje??:p

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Ja ovaj tjedan kupujem original preko steama :) LS 2011 + DLC 3 110 kn.

jaooo momak a kako
:blackeye
evo jos malo pa gotovo da jos testamo u igri gassss (u masovnu proizvodnju )
drzite fige da bude radilo

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
e ovako ljudi
korpe rade ali nije to to
moram ih malo popravljat jel nisu skorz na podu nego stoje u zraku
:cry:
slike valjda budu na ls-uk

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Svaki DLC pack ti je 4,5 eura, a igrica sama je 10 eura. Napraviš acc i naručiš preko kartice.

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Svima kojima treba nesto konventirat (posto imam vremena ) Neka mi se jave na msn: antun37@net.hr ili skype: deutzfahr80 ...Ali konventirat cu jedino ako je dobro napravljen model u sketchapu ako nije onda nista od konventiranja.(Ovo se odnosi na konventiranje putem blendera).

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
jaooo momak smanji slova nismo coravi (barem neki)
ljudi trebam pomoc hitnoo
jel mi neko moze pomoc treba mi ursus C-335
a nigde ga nemrem najti (samo 330 i 360) treba mi za frenda

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
IMAM platinum edition juhu sad samo pro farm i evoga saceko 15 minuta i evo instalirano :D:D:D

E

ekky97

Guest
E ljudi meni treba jedna mapa da ima puno blata u kojem se moze zaglaviti (nema veze koliko je jaka)!!!:):supz::supz:

Najnoviji postovi

Na vrh