• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
e a da metneš vode unutra odi do rijeke sa malom cisternom dve osovine waser tank tak se zove i iskipaj tamo :finga::finga::finga::finga::finga::finga::finga::finga:

Hvala na pomoci toga se nisam sijetio provijerio sam i moze

E

ekky97

Guest
e a da metneš vode unutra odi do rijeke sa malom cisternom dve osovine waser tank tak se zove i iskipaj tamo

znam ja to ali u ovoj mapi sta ja igram Hasslichemap nema vode sta cu onda??:madmana::finga::finga::finga::finga::

S

sebastijan

Guest
o ti je zetor 95XX ili 96xx
nez tocno koji

a ima ga gdje za skinuti

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
e a da metneš vode unutra odi do rijeke sa malom cisternom dve osovine waser tank tak se zove i iskipaj tamo

znam ja to ali u ovoj mapi sta ja igram Hasslichemap nema vode sta cu onda??:madmana::finga::finga::finga::finga::

e onda ćeš morat pišat po stabljikama da ih navodniš :D

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448

kaj uopce nema jebiga onda igraj org map :finga::finga::finga::finga:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
malo smo vozili gnojnicu...... :supz::supz::supz:
lsscreen20111125182924.png
By salyn21 at 2011-11-25[/IMG]
lsscreen20111125182850.png
lsscreen20111125183247.png
pa gnoj....
lsscreen20111125182324.png
lsscreen20111125182322.png

molim te jel mi možeš reć kak si stavio tu teksturu gnoja i gnonjice :prayer:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
a de se nalazi ta datoteka fightclub :?::?::?::?::?:
Jel znas kako otvoriti cd kada hoces vidjeti sto ima na njemu. E tako otvori i platinum edition. Tamo ces pronaci tu datoteku. Nikako da skuzis.

V

vedo

Guest
@Kristijan6-jel možeš kako molim te da ne citiraš slike???Neki članovi imaju slabu konekciju,pa ne mogu otvoriti stranicu :?

E

ekky97

Guest
Jel znas kako otvoriti cd kada hoces vidjeti sto ima na njemu. E tako otvori i platinum edition. Tamo ces pronaci tu datoteku. Nikako da skuzis.

Pa budalama je tesko objasniti, toliko je puta to ovdje ponavljano da su i najgori shvatili!!!!Mislim stvarno koliko treba puta to ponoviti ak nekom nemoze nek se okani Profarma!!!:supz::):D:D

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Pa budalama je tesko objasniti, toliko je puta to ovdje ponavljano da su i najgori shvatili!!!!Mislim stvarno koliko treba puta to ponoviti ak nekom nemoze nek se okani Profarma!!!:supz::):D:D

Zasto vrijedas ? Da tebe neko tako mislim da bi odma isal prijavit adminima/moderatorima. :?:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
moze mi neko objasniti kak kupiti ls 2011???? posto je bilo ono neko snizenje

Najnoviji postovi

Na vrh