Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,444
meni od toga nis nece otovrit
internet mi se zaledi
a jel se zna kad bude gotov NH TM 175 :supz:
ha tako čuo sam nekaj tak negde oko božića artyman::vragek::supz:
internet mi se zaledi
internet mi se zaledi
Je**** daj čitaj malo. Modovi koji ' uskoro ' izlaze!
Cini mi se da ti i dalje nemozes skuziti kako i sta.e uskoro kad bu mi bratić došal sredit će mi ls 2011 platinum edition a kaj velite pa bum i ja malo tg-a upregnul hehe
dajte malo slika ajde
ee ja sam skinuo platinium edition i nema mi onih plastenika šta trebam napraviti
Cini mi se da ti i dalje nemozes skuziti kako i sta.
Ti si moj idol..rayer:rayer::supz::supz:ja nemrem skuzit :twisted: morem samo kaj mi je bratić složil ls na cd vidite kakva su sad sranja nemrem to otvorit i kad sam ju instaliral nisam moral pisat key :? :? :? :?
Ti si moj idol..rayer:rayer::supz::supz:
A i zasto ti je stavio na cd kada sam rekao da otvaras preko magic disc programa.
jel ko igra ili štrajkate :weedman:
Kakav key. Pa jel nisi radio onako kako sam ja objasnio.jel možda netko zna key za profarm baš sam skinuo al mi treba taj ključ da bi ga mogao instalirati pa ako netko zna neka ga stavi
Kakav key. Pa jel nisi radio onako kako sam ja objasnio.
goci sad sam izbrisal ls platinum edition sad cu pocet sve ispocetka pa bumo vidili hehe :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a jesam ti sve,pa čovjek je to tako lijepo objasnio da sam ja kod već petorice kolega napravio napamet bez ikakvih pomagala pa zašto nebi i ti. idi samo postupkom kako je on napisao i neće bit problema.
nemoj samo opet napisat pa ja to n e z n a m ili nije mi uspilo...
ako ti neuspije onda sve :toimonster: