• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
Kakav key. Pa jel nisi radio onako kako sam ja objasnio.

to sam ja našao neki drugi profarm,ma nije bitno...nego ja kad skinem platinum i kad stisnem na setup neče ga pokrenuti i onda mi avg pokaže da je na cracku neki virus i onda mi izbaci neki error i nemogu instalirati :(:(:scratch

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
nemoj mi ga pokazivat molim te
dans sam se ge na gledaj na yt al da je dobar dobar jeee
nemrem ga docekat :rolfer::partyman:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
LOCK na 2 dana,jer ste se počeli svađat zvog gluposti.

Dalje molim ljepo bez prepucavanja i nepotrebnih komentara jer če tema bit trajno obrisana pošto je ovo Poljoprivredni forum a ne forum o igricama,tako da se držite toga malo.

Posljednje uređivanje:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,443
e decki skuzijo kako do profarma hehe sad se fuckajte samo trebam key za ls 2011 i to je to hehe :D:D:D :wedman:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
e decki skuzijo kako do profarma hehe sad se fuckajte samo trebam key za ls 2011 i to je to hehe :D:D:D :wedman:

ma sad si mi idol :weedman:
jel se more de nabavit samo rog cd key za 11 da mogu sprehat mp :confused:

Najnoviji postovi

Na vrh