• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
koji patch koristit a da je dobar prije sam igrao igricu bez stekanja trzanja ali postosam ponovo je instalirao sad trza pomalo

J

jasmin001

Guest
dali mi nego moze pojasnit sta je course play mod trazio sam ali nema bas neko objasnjenje

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,443
stavis u neki kurs.. i dok ti nesto radis sa drugi traktorom, taj traktor sa courseom ti oze npr. izvazat psenicu dok kombaj kombajnira ili tako nesto..

J

jasmin001

Guest
stavis u neki kurs.. i dok ti nesto radis sa drugi traktorom, taj traktor sa courseom ti oze npr. izvazat psenicu dok kombaj kombajnira ili tako nesto..

dali imas ti taj mod i odakle si ga skinuo jer ja sam neke nasao ali neznam jeli to to

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ala koje savršenstvo...
problem će možda biti ako je napravljen prezahtjevno pa ga neki neće moći igrati,a lako lagano da sam i ja među tima.
nikako da izađe više,čekamo ga čekamo...:supz:
Toga se nemoras bojati. Pronadi njihove modele koje su do sada napravili pa ih ubaci u igru i vidjet ces. Najbolje prave. Svaka im cast. Koliko sam uspio skuziti sada rade zavrsne testove i izgleda da bi za vikend trebao izaci.

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Toga se nemoras bojati. Pronadi njihove modele koje su do sada napravili pa ih ubaci u igru i vidjet ces. Najbolje prave. Svaka im cast. Koliko sam uspio skuziti sada rade zavrsne testove i izgleda da bi za vikend trebao izaci.

a imas koj njihov dobar mod?????

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1

imam par modova od njih da i nemam problema pa se nadam da neću imat ni sa ovim jer ovaj je stvarno genijalan.
ooooo :p kad bi to bilo za vikend bilo bi genijalno,nebi išo nikuda iz kuće hehe :rolfer:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
imam par modova od njih da i nemam problema pa se nadam da neću imat ni sa ovim jer ovaj je stvarno genijalan.
ooooo :p kad bi to bilo za vikend bilo bi genijalno,nebi išo nikuda iz kuće hehe :rolfer:

mozes staviti koj njihov mod za download???:prayer:

Najnoviji postovi

Na vrh