Z
zetor123
Guest
aj pricajmo o ls-u....jel ima tko onu prikolicu sto sama pobira bale?? jer imam preko 200 bala...neka netko kaze link..ili ja napisem svoj MSN?? :scratch :scratch :finga:
zetor123 kaže:
dujatdi kaže:zetor123 kaže:
Probao sam ponovo instalirati. Skinuo sam i drugu verziju igrice ali opet ista stvar se događa.
predator95 kaže:Pozdrav svima,ja imam jedan problem,procitao sam post gde pise da modove ubacujes tako sto odes my documents,my games,farming simulator,i mods,ok ja to sve uradim,al kad ubacim tamo kombajn,nema ga u ugrici,pa bih molio da mi neko pomogne da resim ovaj problem. Hvala unapred
ClaasJaguar kaže:Ej, jel ima ko LS 2009 ako ima da li mi može poslati mailom na ovu adresu cj.936ps@gmail.com Hvala
i da ja znam link za onu prikolicu koja sama pobira okrugle bale bude napisal link
ClaasJaguar kaže:Ej, jel ima ko LS 2009 ako ima da li mi može poslati mailom na ovu adresu cj.936ps@gmail.com Hvala
i da ja znam link za onu prikolicu koja sama pobira okrugle bale bude napisal link
Mrki88 kaže:ClaasJaguar kaže:Ej, jel ima ko LS 2009 ako ima da li mi može poslati mailom na ovu adresu cj.936ps@gmail.com Hvala
Class, kad misliš stavit taj link za prikolicu????????????? :scratch :scratch
zetor123 kaže:Mrki88 kaže:ClaasJaguar kaže:Ej, jel ima ko LS 2009 ako ima da li mi može poslati mailom na ovu adresu cj.936ps@gmail.com Hvala
Class, kad misliš stavit taj link za prikolicu????????????? :scratch :scratch
i ja se pitam..ima li netko plug koji ima vise od 10 plugova??? neka stavi link... :blackeye :blackeye :scratch :butthead:
CHlas kaže:jel ima netko sličnu stranicu s modovima kao što je bio onal portal hirek sad se tam nešto pomutilo....
ako ima itko stranicu za kakve modove samo neka stavi link
PS. ako hoćete da stavite modove u exe file-u samo kad skinete stisnete 2 puta na ikonu i stisnete da ili uredu šta bude pa eto puno sreće
zetor123 kaže:SVI POGLEDAJTE OVAJ VIDEO...!!! EVO STO BI NAMA TREBALO!!! JA IMAM PREKO 500 BALA...JEL IMA NETKO OVAJ MOD ?? http://www.youtube.com/watch?v=ou7r9vHR ... re=related