• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zetor123

Guest
aj pricajmo o ls-u....jel ima tko onu prikolicu sto sama pobira bale?? jer imam preko 200 bala...neka netko kaze link..ili ja napisem svoj MSN?? :scratch :scratch :finga:

K

Krešo

Guest
heno1x kaže:
a što učiniti s balama?
kojim kockastim ili okruglim ako s kockastim prikopcas na fendta s utorivacem prikljucak za bale to ti je ko nele vile i s tim ih odnesec na transporter i za to dobis pare

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
pa možeš tako i okrugle za obadvoje dobiješ 1500 pa tako onda samo ubacujte

samo da pitam imali tko mod za kombajne ???

D

dujatdi

Guest
zetor123 kaže:
dujatdi kaže:
Bok svima. Imam jedan problem s igricom. Ubacio sam neke strojeve i rade u igrici. Spremim igricu i izađem van i kad ponovo uđem tih strojeva koje sam kupio više nema. Molim pomoć. :scratch

probaj ponovno instalirati igru..i ubaciti ponovno modove.... :weedman:

Probao sam ponovo instalirati. Skinuo sam i drugu verziju igrice ali opet ista stvar se događa.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
dujatdi kaže:
zetor123 kaže:
dujatdi kaže:
Bok svima. Imam jedan problem s igricom. Ubacio sam neke strojeve i rade u igrici. Spremim igricu i izađem van i kad ponovo uđem tih strojeva koje sam kupio više nema. Molim pomoć. :scratch

probaj ponovno instalirati igru..i ubaciti ponovno modove.... :weedman:

Probao sam ponovo instalirati. Skinuo sam i drugu verziju igrice ali opet ista stvar se događa.

ja nezz šta je kod mene sve ide glatko ko suza

C

ClaasJaguar

Guest
Ej, jel ima ko LS 2009 ako ima da li mi može poslati mailom na ovu adresu cj.936ps@gmail.com Hvala
i da ja znam link za onu prikolicu koja sama pobira okrugle bale bude napisal link

C

ClaasJaguar

Guest
Ej, jel ima ko LS 2009 ako ima da li mi može poslati mailom na ovu adresu cj.936ps@gmail.com Hvala
i da ja znam link za onu prikolicu koja sama pobira okrugle bale bude napisal link

P

predator95

Guest
Mozeli mi neko pomoci oko mog pitanje,postavio sam pitanje na 36 str

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
predator95 kaže:
Pozdrav svima,ja imam jedan problem,procitao sam post gde pise da modove ubacujes tako sto odes my documents,my games,farming simulator,i mods,ok ja to sve uradim,al kad ubacim tamo kombajn,nema ga u ugrici,pa bih molio da mi neko pomogne da resim ovaj problem. Hvala unapred

To je i meni bilo u početku,ali onda sam probao skinuti modove sa svih stranica koje sam našao tu na forumu i neke su htjele,a neke ne... probaj otići na više stranica i skinuti, zipane mape premjestiš u my documents,my games,farming simulator,i mods, a one na kojima ti se pokaže ikona (uglavnom crvena nekakva) klikneš na nju i mora ti pisati Farming Simulator mod successfully installed...

Tak je meni,neke je htio,a neke ne.............

Z

zetor123

Guest
ClaasJaguar kaže:

jel taj mod za ls-09?? :scratch :scratch :scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
ClaasJaguar kaže:

Class, kad misliš stavit taj link za prikolicu????????????? :scratch :scratch

Z

zetor123

Guest
Mrki88 kaže:
ClaasJaguar kaže:

i ja se pitam..ima li netko plug koji ima vise od 10 plugova??? neka stavi link... :blackeye :blackeye :scratch :butthead:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
zetor123 kaže:
Mrki88 kaže:
ClaasJaguar kaže:

i ja se pitam..ima li netko plug koji ima vise od 10 plugova??? neka stavi link... :blackeye :blackeye :scratch :butthead:

jel to sam meni tako teško utovativati bale, bilo na prikolicu ili elevator, ili je i vama tako.... malo,malo pa mi padne, jeb... joj sunce... :evil: :evil: :twisted:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
jel ima netko sličnu stranicu s modovima kao što je bio onal portal hirek sad se tam nešto pomutilo....

ako ima itko stranicu za kakve modove samo neka stavi link

PS. ako hoćete da stavite modove u exe file-u samo kad skinete stisnete 2 puta na ikonu i stisnete da ili uredu šta bude pa eto puno sreće

Z

zetor123

Guest
CHlas kaže:
jel ima netko sličnu stranicu s modovima kao što je bio onal portal hirek sad se tam nešto pomutilo....

ako ima itko stranicu za kakve modove samo neka stavi link

PS. ako hoćete da stavite modove u exe file-u samo kad skinete stisnete 2 puta na ikonu i stisnete da ili uredu šta bude pa eto puno sreće

meni radi ta stranica...aj ima netko mod za prikolicu koja sam pobira bale??? :scratch :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh