• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zetor 123 jel bi mi ti mogao poslat kad budeš mogao danas (4.5.2009.) u 20 h da mi pošalješ ove u rar file-u

P

predator95

Guest
Pozdrav ljudi,bas sam sada gledao na youtubu neki snimke, i na jednom sam video,kako,kombajn zanje,a drugi traktor ide za njim i balira, pa sam hteo da vas pitam,dal ima neko taj mod,da vise mehanizacije radi odjenom,ima li ko to??? Ako neko ima,nekoa ostavi link il stranicu gde bi se mogoa skinuti taj mod,hvala unapred

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
da i ja bih vas molio ako netko ima da kaže da imam autopilota jer gledao sam 2 kombajna rade 1 traktor odma prerađuje zemlju a drugi sije a on s čovjekom samo stoji i gleda.....

dajte odazovite se

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
CHlas kaže:
da i ja bih vas molio ako netko ima da kaže da imam autopilota jer gledao sam 2 kombajna rade 1 traktor odma prerađuje zemlju a drugi sije a on s čovjekom samo stoji i gleda.....

dajte odazovite se
pa auto pilot imate odma na svim traktorima koje ste dobili dok ste instalirali igru

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mistick42 kaže:
CHlas kaže:

dajte odazovite se
pa auto pilot imate odma na svim traktorima koje ste dobili dok ste instalirali igru

pa ono da stisnem slovo "h" stisnem ali on ide samo ravno i ne skreće i nakon 20 metara samo završi a neće da ide kao pravi da dođe do kraja reda i okrene se pa ide u drugi red...

to je tolika razlika....

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
CHlas kaže:
Mistick42 kaže:
CHlas kaže:

dajte odazovite se

pa ono da stisnem slovo "h" stisnem ali on ide samo ravno i ne skreće i nakon 20 metara samo završi a neće da ide kao pravi da dođe do kraja reda i okrene se pa ide u drugi red...

to je tolika razlika....
npr. dok ores moras ga staviti da ore po sirini zemlje a ne po duzinu ako me razumijes , tako sam i ja dok nisam shvatio :mrgreen:

Z

zetor123

Guest
jel nasao netko mod za krave?? ili za neku mapu?? :scratch :scratch :scratch

Z

zetor123

Guest
jel zna netko kako instalirati mapu koja je u rar formatu?? :scratch :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh