L
Luka.
Guest
zetor budes tako dobar i meni poseljes neke modeve ?? msn luka_1995_1@hotmail.com pozz
Luka. kaže:zetor budes tako dobar i meni poseljes neke modeve ?? msn luka_1995_1@hotmail.com pozz
zetor123 kaže:Luka. kaže:zetor budes tako dobar i meni poseljes neke modeve ?? msn luka_1995_1@hotmail.com pozz
pa auto pilot imate odma na svim traktorima koje ste dobili dok ste instalirali igruCHlas kaže:da i ja bih vas molio ako netko ima da kaže da imam autopilota jer gledao sam 2 kombajna rade 1 traktor odma prerađuje zemlju a drugi sije a on s čovjekom samo stoji i gleda.....
dajte odazovite se
Mistick42 kaže:pa auto pilot imate odma na svim traktorima koje ste dobili dok ste instalirali igruCHlas kaže:da i ja bih vas molio ako netko ima da kaže da imam autopilota jer gledao sam 2 kombajna rade 1 traktor odma prerađuje zemlju a drugi sije a on s čovjekom samo stoji i gleda.....
dajte odazovite se
npr. dok ores moras ga staviti da ore po sirini zemlje a ne po duzinu ako me razumijes , tako sam i ja dok nisam shvatio :mrgreen:CHlas kaže:Mistick42 kaže:pa auto pilot imate odma na svim traktorima koje ste dobili dok ste instalirali igruCHlas kaže:da i ja bih vas molio ako netko ima da kaže da imam autopilota jer gledao sam 2 kombajna rade 1 traktor odma prerađuje zemlju a drugi sije a on s čovjekom samo stoji i gleda.....
dajte odazovite se
pa ono da stisnem slovo "h" stisnem ali on ide samo ravno i ne skreće i nakon 20 metara samo završi a neće da ide kao pravi da dođe do kraja reda i okrene se pa ide u drugi red...
to je tolika razlika....