• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
imam problem .

ja sam skinuo mapu i krenuo igrat a meni se ništa nije promijenilo, znal tko riješenje ????????????????
:scratch :scratch :scratch :scratch

Z

zetor123

Guest
da..ja sam vidio na youtubu...pa ako a je netko nasao,da li moze staviti link..

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
i ja sam vidio i još uvijek tražim za te tak cool stvari ali nezz a de kako inst te exe file

F

Ferđolinac

Guest
Ja sam isto skinio mapu i instaliro ju, kada kliknem na onu ikonu koja mi se naparavi, ne pojavi se ništa i ja pokrenem staru ikonu i ta nova mapa je u njoj. Možda ovisi koju si mapu skinio.

L

Luka.

Guest
zetor proxima kaže:
ZA SVE ONE KOJI NEZNAJU INSTALIRAT MODOVE

skinete mod u zip file-u taj zip file samo kopirate i zaljepite u my documents my games farming simulator2009 mods e tamo to zaljepite
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
napravim sve kako pise i nista mi se ne pojavi molim pomoc!!

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Luka. kaže:
[quote="zetor proxima":hsjehh3g]ZA SVE ONE KOJI NEZNAJU INSTALIRAT MODOVE

skinete mod u zip file-u taj zip file samo kopirate i zaljepite u my documents my games farming simulator2009 mods e tamo to zaljepite
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
napravim sve kako pise i nista mi se ne pojavi molim pomoc!![/quote:hsjehh3g]

pa moraš otići u onu trgovinu fendt koordinate 500 700 tak nekako a ako oš stisni samo slovo "p"

L

Luka.

Guest
sad mje uspijelo. jos jedno pitanje dali je moguce modivima smanjivati cijene??

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Luka. kaže:
to vjeruj mi ja mislim da ne možeš jer cijene su onakve kako stave oni koji su stavili da se taj mod može skidat .....

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ferđolinac kaže:
Ja sam isto skinio mapu i instaliro ju, kada kliknem na onu ikonu koja mi se naparavi, ne pojavi se ništa i ja pokrenem staru ikonu i ta nova mapa je u njoj. Možda ovisi koju si mapu skinio.
ja sam skinuo mapu što je ovaj ovdje gore iznad stavio

F

Ferđolinac

Guest
Luka. kaže:

Ne možeš modovima smanjivat cijene, ali možeš kupit neli stroj npr. Lizarda spremiš, izađeš iz igre i povećaš mu cijenu,
uđeš ponovno u igricu i prodaš ga i pun si para.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Ferđolinac kaže:
[quote="Luka.":2gxsot9x]sad mje uspijelo. jos jedno pitanje dali je moguce modivima smanjivati cijene??

Ne možeš modovima smanjivat cijene, ali možeš kupit neli stroj npr. Lizarda spremiš, izađeš iz igre i povećaš mu cijenu,
uđeš ponovno u igricu i prodaš ga i pun si para.[/quote:2gxsot9x]
hehe u krivu si ja smajim cijenu na modu na kojem god hoces

Na vrh