• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

las2

Guest
otvoris pocetnu stranu foruma i imas: information,multimedia, moding, downloads, off-topic...
to sto sam nabrojao su ti podforumi kod downloads ti pise: komplete mods, landwirtschafts simulator 2008 i landwirtschafts simulator 2009. odes na ls 2009 i tamo su ti modovi.

D

dgeceg

Guest
jel netko zna kak se uključiva autopilot kod oranja? kad stisnem slovo H onda ide 20 metara i stane i onda opet moram stisnut H i onda opet 20 metara. jel netko zna kaj treba napravit?

P

peconi894

Guest
Aj kazi gde si usao i kako si ubacio modowe?Tamo sam trazio ali nema nigde da se skine

F

Ferđolinac

Guest
Ja sam skinio ovaj patch za ls2009 i sad nezam key pa ako neko zna može pomoć

S

sabomen

Guest
ey..ljudi ja sam novi ovdje ...reg...sam se samo zbog te teme...hehe,,,igram ls08 a sad skidam 09..pa me zanima kako staviti modove..jbt...nikako da skužim..pa bih volio pomoč ;) hvala unaprijed,! :D

Z

zetor proxima

Guest
ZA SVE ONE KOJI NEZNAJU INSTALIRAT MODOVE

skinete mod u zip file-u taj zip file samo kopirate i zaljepite u my documents my games farming simulator2009 mods e tamo to zaljepite
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

S

sabomen

Guest
jaooo..ljudi pomagajte....đizs....nestalo mi nafte...išo sam po prikolicu...i bila noć...vozio sam napamaet i ponestalo nafte..kako da se vratim sa traktorom natrag?

U

ursus4514

Guest
.. :arrow: :arrow: :arrow: meni je taj ls 2009 jako dobar imam sada i modova dosta!!!! :!: :!: :!: ;) ;) ;) :mrgreen

S

sabomen

Guest
ah...riješio sam taj problem....Spremio igru... ugasnuo i upalio i bio spremnik puni..xD

Najnoviji postovi

Na vrh