moras zakvacit dvije razlicite prikolice..........nikako dvije iste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sabomen kaže:hmm...Neznam stvarno...meni je malo glupi švapski...ali ga dosta razumijem...ali vjerujem da ima neki patch...mora biti...! e i zanima me..zašto nemogu voziti dvije prikolice...kmee... kad zakapćim drugu onda skoči u zrak..i nemogu voziti...
možeš kako hočeš ne moraju biti različite....!!!!! zakvači druge dvije,, probaj sa bergman???tomi89 kaže:moras zakvacit dvije razlicite prikolice..........nikako dvije iste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sabomen kaže:hmm...Neznam stvarno...meni je malo glupi švapski...ali ga dosta razumijem...ali vjerujem da ima neki patch...mora biti...! e i zanima me..zašto nemogu voziti dvije prikolice...kmee... kad zakapćim drugu onda skoči u zrak..i nemogu voziti...
zetor proxima kaže:ZA SVE ONE KOJI NEZNAJU INSTALIRAT MODOVE
skinete mod u zip file-u taj zip file samo kopirate i zaljepite u my documents my games farming simulator2009 mods e tamo to zaljepite
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
CHlas kaže:bude tako ali dajte ljudi evo svaki (skoro)dan u 20 sati sam na msn-u a tko je skinuo modova neka se prijavi to će trajati koliko bude imao modova
gospodo ovo nemojte zanemarit msn: matej.zuparic@hotmail.com
ps. ursus dobra ti internet stranica