• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ej ljudi kod prijatelja sam i pokušavamo instalirati ono sa 24. stranice. Kad oču raspakirati traži mi onaj key i kad ga upišem neće.

POMAGAJTE

Z

zetor proxima

Guest
eee a kako se stavljaju modovi u ls 2009
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

L

las2

Guest
normalno kopiras fajove di treba npr. za traktor u folder stereable....

a onda zaljepis tekst is redme-a u store item file

P

predator95

Guest
Ja imam jedno pitanje :lol: . Dal se moze spavati u kuci? I kako ako moze? Hvala unapred

J

John Deere 3650

Guest
tomi89 kaže:
jel zna tko kako se kupuje sjeme za sijanje???
šta če ti sjeme za sijanje? to ide sa sijačicom!!! :mrgreen: Isto tako vrijedi i za pitanje u vezi spavanja...to se ne može!!! :mrgreen: :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
na sijačicu samo stisneš "x" i onda mjenjaš vrste šta ćeš sadit

a jel tko zna stranicu s modovima :?: :?:
:scratch :scratch :scratch

K

Krešo

Guest
ee decki imam jedan problem imam ls o9 i stavio sam strojeve jeftinije ali mi na onoj listi gdje se kupuju strojevi nema nekih strojeva ( hederi rotodrljace prikolice i grass oprema ) ima neko nekakvo rijesenje
:scratch :scratch

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Kod frenda sam mjenjo cijene strojeva i sve je radilo kako treba. To nam nije bilo fora i obrisali smo igricu i ponovo instalirali :D

Ja imam pitanje!

Jel mi može tko objasniti kako se stavljaju modovi u LS 2009? Kad skinem ono u .rar onda neznam gdje šta treba zalijepiti. Ako bi netko htjeo obasniti kako bio bi mu zahvalan, i ja i moj prijatelj :D

Z

zetor proxima

Guest
stranica za modove ti je http://www.85040.webhosting18.1blu.de i le forum de agricole to upisi u google i prvi link al moras registrirat i aj ak neko zna instalirat modove nek kaze ja slucajno neki mod stavio al je bio u exe new holladnd tm19 al neznam kako :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

M

Medlobi

Guest
na toj stranici se uopće ne mogu snaći..niti ništa skinut.. :scratch :scratch

U

ursus4514

Guest
...pa ni ja nezznam skinizt nista tamo malo glupavo! :!: :!: :!: ;) ;) ;)

L

las2

Guest
Pozdrav forumasi i zaljubljenici u ls2008 i 2009.
Evo jednog foruma s modovima, potrebno se registrirati da bi vidjeli download zonu.
Stranica se redovno osvjezava i ja sam vec skinio neke modove.
Evo linkhttp://forum.ls-modsource.de

Na vrh