• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

John Deere 3650

Guest
ja ne mogu naći tu stanicu di se kupuju traktori
ako neko zna neka mi objasni :scratch

L

las2

Guest
ako si skido onih 5 djelova u pdf-u imas mapu i pise ti di je sta. mozes i pritisnuti P u igri i odmah dobijes izbornik za nkupovanje, ali kad kupis stroj ce ti ostavit kod fendove stanice

J

John Deere 3650

Guest
Istini za volju..meni baš i nije po ukusu. malo je pre zahebana. traktoor stalno vuće a to mi se ne sviđe.. :evil:

M

Medlobi

Guest
hvala svima koji si mu rekli kakko instalirati igru i sve al' nejviše hvala na linkovima!! :mrgreen: :mrgreen: :D :mrgreen: :D ;) 8)

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
ma nema na čemu...još da ima ls multiplayer onda bi mi igrali ko nitko do sad

P

predator95

Guest
I ja se svima zahvaljujem :D ! Ja evo sada skidam,skinuo sam demo i odlicna mi je,pogotovo sto imaju auti kao da ti idu u susret to mi je odlicno i sot ima covek traktoru,bas je odlicno,a sta,nece biti multyplayer :scratch ?

D

dgeceg

Guest
ja si stavim da su svi strojevi 1$, a kak da kupim strojeve?dajte mi please recite kak da kupim strojeve

H

heno1x

Guest
moraš naći trgovinu..stisni i (to je karta) i traži FENDT na karti...kordinate su negdje oko 520/740

M

Medlobi

Guest
heh,..a ja sam sebi stavio cijene na nula.. :mrgreen: :mrgreen:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
samo stisnete slovo p i tamo vam se pokaže kupovina a ako hoćete po to što ste kupili npr sijačicu onda moraš ići do radionice , a ako kupite kombajn ili trektor samo stisnete tipku tab (ako treba više puta) i pojavit će vam se ispred radione

:D :D :D

Z

zetor proxima

Guest
aa ljudi de vi meni pomozite oko instaliranja u partu 1 dobio sam 4 datoteke i nezz sta da radim
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
označi sve to i stisni ono EXTACT TO i odabereš u radnu površinu i tamo ti se pojavi mapa otvoriš demon tuls i instaliraš

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
dovoljno je samo stisniti p kad uniđeš u igru
ne moraš ništa tražit i stisni tab da te prebaci na iduće vozilo i to ti je to

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
las2 kaže:
ako si skido onih 5 djelova u pdf-u imas mapu i pise ti di je sta. mozes i pritisnuti P u igri i odmah dobijes izbornik za nkupovanje, ali kad kupis stroj ce ti ostavit kod fendove stanice

nema ti stvorit kod fendt trgovine,ako ti se dade zajebavat s tim otvori career vehicles i tamo onaj x y promijeni

Na vrh