• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

Medlobi

Guest
pa izaći će full verzija za par dana..,strpite se malo..

P.S

zna li ko ako se može skinuti neki dodatak za ls 2008 multyplayer..???

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ljudi!!!

Našao sam full verziju i skinio šaljem poštom kome treba!

L

las2

Guest
daj nemoj bezveze spamat i skupljat postove, sad sam pretražio cjeli internet i još nigdje nema
šta imaš od toga što pišeš gluposti:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Z

zetor proxima

Guest
marko pa daj link ak imas ls 2009 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

H

heno1x

Guest
ma nema ga...još nije na internetu, a da ga je kupio stigao bi mu tek krajem ovo tjedna...jeste i vi e :twisted:

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: .....pa daj marko ako imas LS daj LINK :?: :?: :?: :x :x :x :x :x

B

Bobo

Guest
Marko355 kaže:
Ljudi!!!

Našao sam full verziju i skinio šaljem poštom kome treba!

Danas je prvi april, tako decki dragi da znate da ste dobro nasjeli ;) ;)

Marko, cestitke! Samo sam cekao tko ce sto na forumu podvaliti...

U tom duhu, samo da znate da je na JD stranici bilo objavljeno da kupuju kompletnu JCB tvornicu i da ce poceti praviti traktore na bazi fastracka... I tu je dosta ljudi nasjelo ;) ;)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Bravo Bobo, nisam znao da če ih toliko nasjest!!
:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

H

heno1x

Guest
Marko355 kaže:
Bravo Bobo, nisam znao da če ih toliko nasjest!!
:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:

ja nisam nasjeo...još ga niko u hrv nema

L

las2

Guest
Samo da vam kažem našao sam ls 2009 full i krenio skidat. Ovo nije aprilaska šala. Još cu razmislit hoculi dati likove
Malo cu vas držat u neizvjesnosti!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P

peconi894

Guest
Da ti kazem nesto:Boli me ***** sto si nasao i zasto neces da nam das links!!!!Ti da imas postavio bi ako si covek,ali najverovatnije si lazov jedan...Ja samo ako nadjem postavicu linkove pa neka momci skinu!Nasao sam na jednom forumu i skinuo sam svih 5 linkova u rar formatu i otpakovao ali budzu....nista moram i dalje da trazim

P

peconi894

Guest
Ne brinite nista!!!Naci cemo sigurno gde ima full verzija da se skine.Pokusajte i vi malo da trazite,a njega ko jebe nemora da da ako ima!Sta on misli kao frajer je sto laze.Malo da nas provocira slepac jedan

L

las2

Guest
Linkovi 100%valjaju ja sad instaliro grafika je super. Prvo se krene s starim traktorom i kombajnom lizard a onda se vjerovatno ostalo kupuje. jedino sto je na njemačkom pa puno toga nerazumijem. al igra je zakon :D :D :D :D :D :D

P

peconi894

Guest
Brate ja sam skino i otpakovo i nema nista!Ima samo adobe reader i tamo jos nesto...Jel si ti instaliro???

P

peconi894

Guest
Pa ja te pitam lepo!Da li si instaliro igru i da li mora sa dejmon tulsom.Otpakovo sam i nema nista!Ima samo neke 3 do 4 ikonice i nemoze da se otvore??

Na vrh