• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

Medlobi

Guest
al' mene više zanima ako će se odma sutra moći skinuti modovi..i ako će ih uopće biti?? :scratch :scratch :scratch :scratch

J

John Deere 3650

Guest
Ja bih molio kada natko skine igricu da mi pošalje...imam nekih problema sa internetom...please ;)

M

mf5465

Guest
e bok ja sam novi ovdje imam ls2008 na kompu al jedva cekam da neko provali gdje se moze skinit ls2009 igra je predobra kako ju predstvljaju jos ako bude imala multyplayer opciju zakon.

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: :arrow: ...Decki nigdje nemogu nac da skinem LS 2009??PA AKO NETKO ZNA NEK LINK STAVI! :?: :?: :?: :?: :scratch :scratch :scratch

M

Medlobi

Guest
moj prijatelj će ga skinuti preko noći..heh..jedva čekam :!: :!: :!:

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ...demo je bez veze kao i 2008 samo 2 misije otkljucane ostalo nista nemos!!!!!pa ako netko zna gdje se moze cijela skinuti neka kaze!!!!! :?: :?: :?:

H

heno1x

Guest
Medlobi kaže:
moj prijatelj će ga skinuti preko noći..heh..jedva čekam :!: :!: :!:

gdje će ga skinuti...daj link

P

peconi894

Guest
Daj neka ti kaze gde ce da skine na koji forum ili sajt!!!!!!!molim te postawi jedwa cekam,igrica je inzwaredna...

P

peconi894

Guest
Daj neka da neko adresu da skinem igricu!!!!!!!U bijam se trazeci ali nemogu da je nadjem da skinem...neka se neko jawi na owaj mail:peca_st92@hotmail.com

H

heno1x

Guest
ljudi molim vas...ako netko nađe gdje je moguće skinuti landwirtschafts simulator 2009 neka stavi tu link da ga i mi zaigramo!!!!!!!!! hvala

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: :arrow: ....ni ja nemogu naci nigdje full verziju!! pa ako netko zna nek javi :!: :!: :!: :!: ... ;) ;) ;)

Z

zetor proxima

Guest
:arrow: :arrow: :arrow: ljudi pa jos nije izasla full verzija pa strpite se malo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: :arrow: ...ima full verzija 19,99€ razmišljam da kupim!!!! :!: :!: :!: :!: ;) ;) ;) ;)

Z

zetor proxima

Guest
ursus ne budi budala kad ce izaci za par dana full verzija :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na vrh