• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

John Deere 3650

Guest
ovako..kad ti trubi onda jednostavno mod ne valja....ja ga obrišem i stavim neki drugi.sličan tome..a opet može i znaćiti da je comp slab pa ne može pokrenut toliko modova(ja ne smijem upaliti svjetla odma zašteka)

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeee ljudi skinio ja mais mod ono addon flatlands 2 i nema mi ni heder za kukuruz ni sijacica samo moji modovo a sto je najgore neznam ga obrisati pa ak znate plz javite
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

H

handyman13

Guest
da li neko zna kak stavit new-script i kamo,ak neko zna neka mi objasni
plisssssssssssssssss

U

ursus4514

Guest
...e decki skuzio sam taj autopilot ima li tko da mi posalje kada udem na onu stranicu gdje je AP 2 i REGISTRIRAM SE nemogu skinit evo moj MSN pa dajte javite se ako netko ima plizzzzzzzzz zetor11441_vk@hotmail.com.... :?: :?: :oops: :oops: :( :(

U

ursus4514

Guest
....sta niko nema autopilot nako da vrsis sa 5 kombajna....dajte ak neko ima javiteeeee....

J

josip07

Guest
ee ajd nek mi netko kaze kak da aktiviram slinite modove i prikljucke... skinio sam, zalijepio tamo gdije treba medjutim nist se nemjenja. imam sta sam i imao 2 fendta i 2 fendt kombajna.

J

John Deere 3650

Guest
kad skidaš obrati pozornost da datoteka bude LSMI..tako ti je najlakše..onda skineš LSMI MOD UTILY i onda ga samo instaliraš.....pobjašnjavao je meni punisher...malo pročitaj koju stranicu ispred

Z

zetor proxima

Guest
e jel ima ko neki plug u lsmi da nije okretac :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Trebam pomoć oko instaliranja modova ako netko može pomoć

I jel zna tko gdje mogu naći modove za kamione i prikolice....... ako da pošaljite link

unaprijed h :D :D :D :D vala

:mrgreen:

J

John Deere 3650

Guest
CHlas kaže:
Trebam pomoć oko instaliranja modova ako netko može pomoć

I jel zna tko gdje mogu naći modove za kamione i prikolice....... ako da pošaljite link

unaprijed h :D :D :D :D vala

:mrgreen:
to možeš samo ručno instalirati...traži datoteke koje imaju LSMI tako da ga automatsko instaliraš..

Na vrh