• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
decki kada instaliras grass mod, dali onda mozes ubacivat modove za traktore i ostalo. Ja kad ga instaliram onda nemogu ubacivati traktore i to. Zbog cega

J

John Deere 3650

Guest
probaj ponovo uninstalirat cijelu igricu pa sve ponovo.....možda ti uspije, tako sam i ja morao..

L

las2

Guest
zetor proxima kaže:
eeeeeee ljudi ja imam autopilot i kombaj i pise mi p,l,r activate autopilot i ja aktiviram autopilot i kad izadjem nece da ide dalje kombaj sam aj plz pomozite ak znate :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

I meni se to desavalo, pustim kombaj a on stane kad dođe na kraj njive.
sto se tiče prethodih postova o modovima evo link Obrisan neispravan link. s te stranice uglavnom sve skidam svaki dan je dodano nest novo i malo je problem kada se ubaci dosta traktora i radnih strojeva pre dugo traje loading. igra je super i radujem se novoj inačici koja izlazi 30.3.2009. Zelim vam puno obradenih hektara :) :) :) :) :)

L

las2

Guest
Jednostavno!!!
kopiras folder scripts i vehicles u data folder i napravis izmejne u career vehiclu, i isto izmjene u vehicles types. da bi mogao napravit izmejne moras otvorit vehicles types s notepadom te onda napravis izmjene. Obrisan neispravan link. to ti je lik za auto pilot samo se moras registirat za download

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
decki aj ako bi mi netko htjeo poslati svoj DATA FILE ali sa instaliranim STROH modom i AUTOPILOT modom. aj javite pa cemo se dogovoriti.

L

las2

Guest
Link je isti onaj sto sam stvio na prvom postu Obrisan neispravan link. za sroh mod na stranici ima super stvari preporučujem svakako pogledati po mom mišljenju najbolja strnica za ls. jedva čekam ls2009 :) to ce bit jos bolje!! :D

L

las2

Guest
Ne teško ces to nać, nevidim zašto izbjegavate ručno stavljanje to vam uopće nije problem.

Z

zetor proxima

Guest
a de ljudi plz stavite neki plug da nije okretac a da je u lsmi datoteki
i kako se stavlja ako je mod u raru
:? :?

J

John Deere 3650

Guest
ma znam da nije teško samo kad stavim sve nestane......nema ničeg

Z

zetor proxima

Guest
a de ljudi kako se stavlja datoteka ako je u raru
plz pomozite naso sam jedan plug 2 brazde pa bi ga volio imat

C

Chero&Medlobi

Guest
dajte ljudi možete mi objasnit kako ubacit rar. u igricu..našo sam gjde to piše al' je na njemačkom pa ne razumijem..ljud pls pomozite.........

Najnoviji postovi

Na vrh