• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

C

Chero&Medlobi

Guest
skinuo sam dodatke u zip na stranici Obrisan neispravan link. i ne mogu instalirat ili ubacit u igru...

Može li mi netko objasniti kako da to napravim???

ljudi pomognite pls....što je brže moguće...

hvala unaprijed

P

Pusher

Guest
predator95 kaže:
zetor proxima kaže:
koji od ona tri oblacica kliknes poslje game 1 game 2 ...??????? :?: :?: :?:
Ja odem na ono gore prvo od ona 3 oblacica. Na koji treba kliknuti ?

nije bitno koji kliknes... samo kad udjes u igricu i loadiras save game moras tamo kliknut vehicel zurucksetzen il kako ti vec pise!

P

predator95

Guest
Ljudi trebami pomoc :D . Kada izbaliram travu ili slamu gde to da smestim :scratch a da zaradim pare? imam mapu od grass-moda. Hvala u napred

C

Chero&Medlobi

Guest
ja neznam kako ubacit mod-ove...jednostavno se ne mogu snaći..pa ako mi iko može pomoći nek mi javi...

U

ursus4514

Guest
........bok momci ja instaliro claas tucano preko lsmi i nijednog stroja nemam u igri.........pomagajteeee :?: :?: :?: :?: ;) ;) ;)

L

Luka_

Guest
John Deere 3650 kaže:
jel ima ko kakvu ideju za stavit autopilot.......

Neznam dali znas. Ali brojevi 1, 2, 3 su ti također brzine i mogu poslužiti kao autopilot. pozz

D

dgeceg

Guest
dajte mi molim vas objasnite kak da stavim modove u igricu, skinul sam si traktore i prikolice, i neznam ih stavit unutra.
please help

D

dgeceg

Guest
jer je tko voljan tko ima puno modova da iskopira svoj "data" i da mi pošalje ili msn-om, ili mailom ili poštom?
please

J

John Deere 3650

Guest
ma ne taj autopilot...mislim ono za CAT LEXIONA da sam radi a ti radiš nešt drugo... :)

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeee ljudi ja imam autopilot i kombaj i pise mi p,l,r activate autopilot i ja aktiviram autopilot i kad izadjem nece da ide dalje kombaj sam aj plz pomozite ak znate :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

P

predator95

Guest
Ljudi trebami pomoc :D . Kada izbaliram travu ili slamu gde to da smestim :scratch a da zaradim pare? imam mapu od grass-moda. Hvala u napred

S

semper_vigilantes

Guest
dajte ljudi pomagajte oko instalacije, nemogu nikako instalirat

J

John Deere 3650

Guest
preko čega si skidao..ako si preko torrenta onda ideš samo dalje i to ti je to

S

semper_vigilantes

Guest
preko torenta sam skidao, ima nekih 693 mb i odzipam one fajlove i nigdje nema setupa, kako dalje?????????

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
otvori mapu ls-2008.bin...tamo ti je mapa koja ima 710,38kb i otvori ju s Winrarom.. i nađeš nutra setup.

S

semper_vigilantes

Guest
moze bit da mi ga zato jer imam vistu nece otvorit nego mi trezi program za otvaranje tog fajla

Najnoviji postovi

Na vrh