• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

John Deere 3650

Guest
ti pišeš neke datoteke za stavit, jesu to one u carrer vehicles i druga sranja ili...????

P

Pusher

Guest
s ovim stvarima nemoras nis pisat samo skines i instaliras preko tog programa i traktor, etc. je unutra! taj program i lsmi datoteka je zakon, znaci nis nigdi nemoras kopirat nit pisat il prepravljat samo otvoris s ovim programom i instaliras onako kako sam ti objasnio

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
ursus4514 kaže:
simtractor ti je glupost a LS 2008 TI JE PRAVA IGRA IMAM JA I PUN KOMP MODOVA

dal možda imaš kako skinuti igricu ls da vidim o čem se radi ako možeš?

H

heno1x

Guest
skinuo sam balirku, ali neznam kako je koristiti, kada berem sa kombajnom od iza nejde van slama nego samo nekva prašina...zašto je to tako?

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
molim vas dal neko ima simulatora ls 2008 da mi pošalje link za besplatno skidanje. htjel bi da vidim u čemu je riječ. može i na pp ako neče tu stavit bio bih vam jako zahvalan hvala

J

John Deere 3650

Guest
ovako...imaš na 2 stranici od 13 na ovoj temi
tamo skineš preko torrenta ali traje jako dugo,,mislim oko 5 sati ali isplati se...

P

Pusher

Guest
heno1x kaže:
skinuo sam balirku, ali neznam kako je koristiti, kada berem sa kombajnom od iza nejde van slama nego samo nekva prašina...zašto je to tako?

ne radi ti balirka zato sto ti treba stroh mod... iliti po naski sjeno mod! to moras skinit instalirat i onda nac kombajn koji podrzava stroh mod i onda bi ti trebalo radit!

J

John Deere 3650

Guest
jel zna tko na koji način radi onaj mjenjač na traktorima.......neče ni krenut traktor...jel postoji neka caka ili........ :evil:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
John Deere 3650 kaže:
jel zna tko na koji način radi onaj mjenjač na traktorima.......neče ni krenut traktor...jel postoji neka caka ili........ :evil:

Pa pritisneš kvačilo, staviš u 1. lagano otpuštaš kvačilo i dodaješ gas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ak je automatik, onda samo gas i deri naprijed :lol: :lol: :lol: :lol:

P

predator95

Guest
E deste ljudi sta ima? Jel mi moze neko reci a gde da skinem taj stroh mod... iliti? Ja imam taj program za ubacivanje,ali nekontam nesto,ja ga ubacim u taj program i sve i kada udejm u igricu gde mi je taj mod,nema nijednog moda zasto to? Jel vam se to desilo? Aj pomozite :D

P

Pusher

Guest
predator95 kaže:
E deste ljudi sta ima? Jel mi moze neko reci a gde da skinem taj stroh mod... iliti? Ja imam taj program za ubacivanje,ali nekontam nesto,ja ga ubacim u taj program i sve i kada udejm u igricu gde mi je taj mod,nema nijednog moda zasto to? Jel vam se to desilo? Aj pomozite :D

stroh mod ti je samo mod koji ti omogucava izbacivanje slame iz kombajna e sad moras nac kombajn koji moze to radit... probaj nac claas tucano-a on ti sigurno radi jer ga ja imam.

@ john

pa samo na tipkovnici stisces pg up, pg down kolko se ja sjecam

Z

zetor proxima

Guest
eeeee ljudi ja skinio cat lexion 590r i pise da ima autopilot ja udjem u njega i ne pise nis za autopilot ak sta znate plz pomozite P.S. jel autopilot mozda mod :?: :?: :?: :?:

P

Pusher

Guest
zetor proxima kaže:
eeeee ljudi ja skinio cat lexion 590r i pise da ima autopilot ja udjem u njega i ne pise nis za autopilot ak sta znate plz pomozite P.S. jel autopilot mozda mod :?: :?: :?: :?:

je autopilot je mod koji prvo moras skinuti i instalirati i izmjenjat skoro sve zivo u onim skriptama... vehicletypes i tamo! ali da se namjestit

P

predator95

Guest
E a ja imam taj kombajn ali samo baca kao slamu ali ne ostaje,jel znas zbog cega? Ja imam taj program za ubacivanje,ali nekontam nesto,ja ga ubacim u taj program i sve i kada udejm u igricu gde mi je taj mod,nema nijednog moda zasto to? Jel vam se to desilo? Aj pomozite :D

H

heno1x

Guest
sve sam skinuo i claas tucano-a koji podržava stroh mod i balirku i sve to...ali kamo instaliram stroh mod?

J

John Deere 3650

Guest
to je pre komplicireano..bar za mene, jel imaš slučajno grasmode?

P

Pusher

Guest
stroh mod, gras mod sve mozete naci na Obrisan neispravan link. i kad ga skines odatle dobijes instaler ko za igricu, nemoras u biti nis mjenjat samo to instaliras i trebo bi ga imat e onda kad udjes kombajnom u njivu i kad vrsis i ako imas stroh mod trebo samo pritisnut H i onda ti on pocne izbacivat sjeno

grass mod isto skines na toj stranici i samo ga instaliras i sve imas...

Najnoviji postovi

Na vrh