• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Z

zetor proxima

Guest
ne postoji ti sijacica za kukuruz nju samo imas u ls 2009 :D :D :D :D :D :D

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeeee ljudi jel za modove ali u lsms jel drugacije neznam instalirat modove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D

U

ursus4514

Guest
.......da dečki to i mene zanima jel se moze igrat preko neta............ :?: :?: :mrgreen: ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
ursus4514 kaže:
.....ima li tko link za LS 2009..... :?: ;)

Kolko ja znam igrica još nije izašla...

P

Pusher

Guest
marko hurlimann xa86 kaže:
Krešo: kad skineš FARMER 2009 staviš link da i ostali mogu skinuti...
HVala.. ;)

za farmer simulator 2009 cemo morat sacekat jos kojih 2 mjeseca, jel iz astragona kazu da ce bit oko 30.3 u prodaji

Z

zetor proxima

Guest
e decki jel znate koji link za modove u lsmi :?: :?: :?: :?:

P

Pusher

Guest
cek par minuta da ga nadjem....

Obrisan neispravan link. s ove stranice skini pise ti sa strane mod utility i tamo imas mali programcic preko kojeg samo instaliras the lsmi datoteke u igrici tako da se nemoras zafrkavat s mjenjanjem onih scripti i svega!

i odmah na ovoj stranici imas najvise tih traktora,etc. koje mos instalirat s tim mod utilityem

Z

zetor proxima

Guest
ma hvala na linku al vec ga znam jel ima koji drugi osim ls 2008 mods & moore
:?: :?: :?: :?: :blackeye :blackeye :blackeye

K

Krešo

Guest
Pusher kaže:
marko hurlimann xa86 kaže:
Krešo: kad skineš FARMER 2009 staviš link da i ostali mogu skinuti...
HVala.. ;)

za farmer simulator 2009 cemo morat sacekat jos kojih 2 mjeseca, jel iz astragona kazu da ce bit oko 30.3 u prodaji
da ja sam vidio na jednoj stranici sa modovima da dolazi oko 4 mj do tad decki se morate malo strpiti :lol:

P

Pusher

Guest
John Deere 3650 kaže:
kako se nađe ta ISMI datoteka........????

imas je na onoj stranici gore sto sam stavio link, recimo odes na traktore i tamo imas neznam john deerea i ispod ti pise rar i mod utility i samo skines taj mod utility i to ti je ta lsmi datoteka

@ zetor.... probaj ovu stranicu, tu je ekipa luda samo se moras registrirat http://landwirtschaftssimulator-mods.de

evo jedan topic s jako puno linkova http://www.landwirtschafts-simulator.de ... =73&t=2764

a provjerite si malo ls 2009 bit ce puno bolji i zanimljivi od ovog, imat ces career mode i polako napredovat uglavnom ima puno novih stvari!

J

John Deere 3650

Guest
i onda je to to, ništa se više ne treba.....aj ako radi hvala burajz.....

P

Pusher

Guest
prvo na toj stranici skines onaj programcic prek kojeg instaliras, i onda skidas samo te datoteke i onda otvoris taj program uzmes lsmi datoteku s njim i on ti je instalira u igru i to je sve!

nema na cemu, tu sam da pomognem :mrgreen:

J

John Deere 3650

Guest
eii prijatelju jel imaš msn...trebaš mi još mnogo toga razjasnit=??

P

Pusher

Guest
nisam kuci trenutno al vjeruj mi nije tesko skuzit ces... dat cu ti direktne linkove za sve sad

Obrisan neispravan link. skini ovo prvo to ti je taj programcic!

Obrisan neispravan link. i evo ti claas challenger, kad ti se skine taj programcic onda ga pokrenes, pitat ce te di si instaliro ls, onda ti odes( govorim hipotetski sad) na c disk pa u program files i nadjes ls i onda kliknes onu malu ikonicu, jedinu koju moze( izgleda ko ikona igre) i kad to napravis on ti se skroz otvori e onda odes na search i nadjes tog claasa tamo di si ga prvotno memoriro na kompjuteru i samo dvaput klik na njega i na dnu programa ti pise add mod i onda bi ti mod trebo bit u igri! to je sva pamet

Najnoviji postovi

Na vrh