• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

Pusher

Guest
Pusher kaže:
stroh mod, gras mod sve mozete naci na Obrisan neispravan link. i kad ga skines odatle dobijes instaler ko za igricu, nemoras u biti nis mjenjat samo to instaliras i trebo bi ga imat e onda kad udjes kombajnom u njivu i kad vrsis i ako imas stroh mod trebo samo pritisnut H i onda ti on pocne izbacivat sjeno

grass mod isto skines na toj stranici i samo ga instaliras i sve imas...

a za rar modove prvo moras ekstraktirat stvari u zadane foldere (sad ovisis sta instaliravas,nije za sve isto) i kad to napravis onda moras promjenit il ubacit scriptu u careervehicles i vehicletypes... (to otvorit s notepadom i upisat/kopirat ono sto ti pise u read me-u(kojeg dobijes s modom kad ga skines))

P

Pusher

Guest
predator95 kaže:
E deste ljudi sta ima? Jel mi moze neko reci a gde da skinem taj stroh mod... iliti? Ja imam taj program za ubacivanje,ali nekontam nesto,ja ga ubacim u taj program i sve i kada udejm u igricu gde mi je taj mod,nema nijednog moda zasto to? Jel vam se to desilo? Aj pomozite :D

aj pojasni malo bolje sta ubavujes i di ubacujes jer ovako ti bas nemogu pomoc :mrgreen:

H

heno1x

Guest
Pusher kaže:
stroh mod, gras mod sve mozete naci na Obrisan neispravan link. i kad ga skines odatle dobijes instaler ko za igricu, nemoras u biti nis mjenjat samo to instaliras i trebo bi ga imat e onda kad udjes kombajnom u njivu i kad vrsis i ako imas stroh mod trebo samo pritisnut H i onda ti on pocne izbacivat sjeno

grass mod isto skines na toj stranici i samo ga instaliras i sve imas...

ali meni ne izbacuje sijeno!!! a sve sam instalirao, imam kombajna koji podržava stroh mod

P

predator95

Guest
OK. Evo pojasnicu malo :D . Ovako imam program LSMS Mod Utility,onaj sto si dao stranicu gde moze da se skine. Znaci instaliram ga,skinem neki mod u ModUtility-u ubacim ga u program LSMS Mod Utility,odem na search nadjem ga kliknem na ikonicu itd.... i onda mi dole pise instal mod,instaliram ga i pise mi kao mod je na farmi. Ja odem na farmu nemam nijednog stroja ni traktora ni nicega. Zbog cega?

Z

zetor proxima

Guest
sry sto se mjesam al jel odredis koji game ispod search ti pise game 1 game 2 game 3 ... i u kojem igras instaliras

Z

zetor proxima

Guest
p ima mod za kukuruz na Obrisan neispravan link. to samo kliknete
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Z

zetor proxima

Guest
aj ak mozda znate koji link za heder za kukuruz pa mi ga plz dajte fala unaprijed :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

J

John Deere 3650

Guest
pa ja to ništa ne kužim..ako neko ima msn da mi pomogne ...hvala

H

heno1x

Guest
može mi neko reć zašto mi kombajn ne izbacuje sijeno a imam stroh mod i claas tucano-a koji podržava stroh mod????????????????? :?:

Z

zetor proxima

Guest
aj plz dajte link za stroh mod ja odem na link onaj ls 2008 mods.de i odem na stroh mod i kliknem na njega i pise mi
file is delete for admin panel i nema odo da kliknem za download plz pomagajte
:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Z

zetor proxima

Guest
odakle mogu skinit autopilot mod i stroh mod :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

P

predator95

Guest
Pa ja kliknem na 4game posto mislim da je to dole kao koji save igram jel tako? Ali kada udejm u save taj nemam nijedan mod,zbog cega? :scratch

Z

zetor proxima

Guest
koji od ona tri oblacica kliknes poslje game 1 game 2 ...??????? :?: :?: :?:

P

Pusher

Guest
postoji mais mod al se ne moze vrsit kukuruz kombajnom tako da ne postoji heder za kukuruz to je samo za silazu di nabavis claas jaguara i rokas... neznam vas poimence a i previse je pitanja da na svako odgovoram pa cu pisat a vi nadjite tu odgovor :mrgreen: stroh mod- evo link koji bi trebo radit http://landwirtschaftssimulator-mods.de ... +probleme( registrirajte se) hmmm a sto se tice da ti ne radi tu stvarno neam pojma di bi mogo bit problem, ako imas gras mod mapu v1 onda bi ti trebalo radit bez problema... jel stisnes (H) kad krenes vrsit?? za lika koji nema strojeve u dvoristu kad instaliras mod i kad udjes u igru prije neg loadas neki save game imas tamo tipkicu koja se zove vehikel zurucksetzen e klikni to par puta prije neg sto udjes u igru i trebali bi strojevi bit u dvoristu!

P

predator95

Guest
Ja odem na ono gore prvo sot is pitao za oblacis,pritisnem na ono prvo gore? Na sta treba da bude?

P

predator95

Guest
zetor proxima kaže:
koji od ona tri oblacica kliknes poslje game 1 game 2 ...??????? :?: :?: :?:
Ja odem na ono gore prvo od ona 3 oblacica. Na koji treba kliknuti ?

Najnoviji postovi

Na vrh