• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

U

ursus4514

Guest
.....ee momci moze mi neko objasnit kako ubacit mod kada je u raru........ :?: :?: :D :mrgreen:

U

ursus4514

Guest
........i da ima li tko mod za uljanu repicu ili kukuruz............ :?: :?: :?: :?:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,895
ursus4514 kaže:
.....ee momci moze mi neko objasnit kako ubacit mod kada je u raru........ :?: :?: :D :mrgreen:
odzipaš pomoču WINRARA.

C

crny

Guest
jle mi može netko odgovorit zašto mi se "miješa" slika.. malo vidim cestu pa se odjednom vozim po šumi pa u vodi..
moja grafička je: Dell 1707FP(digital) na 256MB ATI RADEON X600

može pomoć?????

koja je razlika između simtractora i farmer simulatora??

U

ursus4514

Guest
simtractor ti je glupost a LS 2008 TI JE PRAVA IGRA IMAM JA I PUN KOMP MODOVA

U

ursus4514

Guest
...........dali ima tko mod za kukuruz ili uljanu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: ;) ;) ;) :oops: :oops: :oops: :p :p :lol: :lol: :lol:

Z

zetor proxima

Guest
eeee ljudi,ja sam ovdje novi pa ak mi neko moze poslat neki link za modove :D :D :D

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,579
ursus4514 kaže:
simtractor ti je glupost a LS 2008 TI JE PRAVA IGRA IMAM JA I PUN KOMP MODOVA

HM...nebih se baš sa tobom složio...

N

Nenad 1991

Guest
ursus4514 kaže:
... LS 2008 TI JE PRAVA IGRA IMAM JA I PUN KOMP MODOVA
Daj molim te postavi ih,ja ne mogu da se snadjem sa modovima sa neta.Unapred hvala.

U

ursus4514

Guest
....ljudi de stvarno ako netko zna mod za repicu i kukuruz da stavi link i još 1 pitanje kako napravit mod kada je u raru ja ga skinem on je u raru i ima samo jedna ikona.. :?: :?: Hvala unaprije :!: :!: :!:

U

ursus4514

Guest
......kako mislis na cega mos potrositi novac...........nego de stvarno zna li tko jel ima di heder zakukuruz...... :?: :?: ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: ;) ;)

H

heno1x

Guest
ursus4514 kaže:
......kako mislis na cega mos potrositi novac...........nego de stvarno zna li tko jel ima di heder zakukuruz...... :?: :?: ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: ;) ;)

pa imam puno novca (na igrici ls_08)...i neznam na što mogu da ga potrošim

U

ursus4514

Guest
.......pa neznam na sta ga mos potrosit........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .......ima li tko mod za repicu ili zna li tko kako na kombajnu iskljuciti sječku iza :?: :?: :?: .....ili ima netko kakav kombajn bez sječke :?: :?: :?: :?:

U

ursus4514

Guest
...........da decki jel zna tko gledo sam na youtubeu kombajn ima heder pola njive hvata dali tko zna gdje to mogu skinit.......hvala unaprijed... :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: ;) ;) :lol: :lol: :evil: :evil: :?: :?:

Z

zetor proxima

Guest
eeeeeee ljudi de ak znate plz mi posaljite link gdje se mogu skidat modovi u lsms-u hvala unaprjed :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :| :arrow

U

ursus4514

Guest
........ee momci da zna li tko jel se LS moze igrat online :?: :?: ;)

Najnoviji postovi

Na vrh