• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
Na koje dve prikolice mislis? Pa kada udjes u igricu,i ako imas puno modova,jel ti koci u igrici? E jel ti znas koji trebam da skinem patch da bi igrao battlefield 2 preko neta?

K

Krešo

Guest
pa na one kaj si pito jel nisi znao otkvacit?koci mi kada vozim traktor u vremenu od 22 sata do24( u igri) ali izadjem van i uđem pa sve opet sljaka.za bightfight nisam siguran nisam bas to cesto igro jedamput ne svidami se takve igre (online gdje samo mis pomices ) ali se mogu raspitat nije problem 8)

P

predator95

Guest
Aaaaaa,sa prikolicama. Nije mi uspelo,nisma uspeo da otkacim,ali nema veze,ubacio sma par verzija prikolica,pa imam vise prikolica,u svakom slucaju,hvala ;)

K

Krešo

Guest
evo jedan film od mog frenda a imamo iste modove jer sam ja njemu dao datu(doc. gdje su modovi)
[youtube:gal746vg]HHH-uesGwp8&feature=channel_page[/youtube:gal746vg]

K

Krešo

Guest
zvona kaže:
Kako se sprema igrica
kak mislis sprema? tipka esc i prvi gumb ili možda mislis da ti strojevi ostanu na mjestu kad spremis igricu i kad je ukljucis da se nalaze tamo gdje si ih ostavio
daj pojasni nisam skuzio baš :?

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
tako da mi ostane gdje sam i ostavio i ono što sam započeo da ostane

K

Krešo

Guest
Za to trebas stavit mod u igricu ako hoces da ti strojevi ostanu tmo gdje si ih ostavio ali mislim kada nesto radiš na polju da se to sprema
neznam kak se zove taj mod vec sam zaboravil
ako očes ogu pogledat di da ga skines

T

toni333

Guest
Ja sam si isto nabavio tu igricu al mi je bio pre slab komp pa nisam mogo :(

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Da mi je grafička dobra mogo sam ju igrat...prije mnogo mjeseci... :( :( :(

K

Krešo

Guest
e ljudi pa noboljsajte si komp da mozete igrat i instaliravat modove :twisted: :D

T

toni333

Guest
Marko355 kaže:
Da mi je grafička dobra mogo sam ju igrat...prije mnogo mjeseci... :( :( :(
Ja sam mogo igrat prije godinu dana a ne mnogo mjeseci :( :(

P

predator95

Guest
E ljudi treba mi pomoc :D . Zasto kada koristim balirku NewHollandBB940Av2 ne izbacuje mi bale,zasto :scratch ? E jel se moze nekako skartiti noc kada imam patch za travu,posto tamo tece vreme kao zapravo :p ? I jel ima neko cit za Caunter Strike 1.6 treba mom drugu ;) ?

K

Krešo

Guest
predator95 kaže:
E ljudi treba mi pomoc :D . Zasto kada koristim balirku NewHollandBB940Av2 ne izbacuje mi bale,zasto :scratch ? E jel se moze nekako skartiti noc kada imam patch za travu,posto tamo tece vreme kao zapravo :p ? I jel ima neko cit za Caunter Strike 1.6 treba mom drugu ;) ?
e ja ti nemam tu balirku :oops: nemožes skratit noc možes ju produljit i dan i noc

Evo dolazi Farmer Simulator 2009
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link. [/
[url=http://imageshack.us] Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

P

predator95

Guest
Ljudi,oni koji nerazumeju kako se ubacuju modvi neka se vrate na prethodne strane,ja sam detaljno bjasnio ;)!Kreso,a koju ti balirku imas :scratch? E a j mi daj gde daj link gde da skinem tu balirku ako moze i gde da skinem taj mod koji penje bale gore :scratch i sve stalo sto je potrebno za tu funkciju naravno ako moze ;) ?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
predator95 kaže:
Ljudi,oni koji nerazumeju kako se ubacuju modvi neka se vrate na prethodne strane,ja sam detaljno bjasnio ;)!Kreso,a koju ti balirku imas :scratch? E a j mi daj gde daj link gde da skinem tu balirku ako moze i gde da skinem taj mod koji penje bale gore :scratch i sve stalo sto je potrebno za tu funkciju naravno ako moze ;) ?
ono tvoje za modove niš ne kužim!!!!!!!!

kak ne vidiš da je ovo FARMER 2009 ;)

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
jel mi netko može reći kako da skinem tu igricu???? :roll: ;)

hvala :!:

K

Krešo

Guest
predator95 kaže:
imam balirku claas rollant RC 255
za link mi daj malo vremena da ga nađem
a za ovo transporter ti je u igrici farmer simulator 2009 a mi imamo 2008
evo sad moram skinut FS2009 da vidim kakva je igrica :D :D :D

Najnoviji postovi

Na vrh