P
predator95
Guest
Na koje dve prikolice mislis? Pa kada udjes u igricu,i ako imas puno modova,jel ti koci u igrici? E jel ti znas koji trebam da skinem patch da bi igrao battlefield 2 preko neta?
e ja ti nemam tu balirku nemožes skratit noc možes ju produljit i dan i nocpredator95 kaže:E ljudi treba mi pomoc . Zasto kada koristim balirku NewHollandBB940Av2 ne izbacuje mi bale,zasto :scratch ? E jel se moze nekako skartiti noc kada imam patch za travu,posto tamo tece vreme kao zapravo ? I jel ima neko cit za Caunter Strike 1.6 treba mom drugu ?
ono tvoje za modove niš ne kužim!!!!!!!!predator95 kaže:Ljudi,oni koji nerazumeju kako se ubacuju modvi neka se vrate na prethodne strane,ja sam detaljno bjasnio !Kreso,a koju ti balirku imas :scratch? E a j mi daj gde daj link gde da skinem tu balirku ako moze i gde da skinem taj mod koji penje bale gore :scratch i sve stalo sto je potrebno za tu funkciju naravno ako moze ?
imam balirku claas rollant RC 255predator95 kaže:Ljudi,oni koji nerazumeju kako se ubacuju modvi neka se vrate na prethodne strane,ja sam detaljno bjasnio !Kreso,a koju ti balirku imas :scratch? E a j mi daj gde daj link gde da skinem tu balirku ako moze i gde da skinem taj mod koji penje bale gore :scratch i sve stalo sto je potrebno za tu funkciju naravno ako moze ?