• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

R

Renatek

Guest
nekuzim....

ja sad imam pun k**** modova na kompu... i kaj ja ga sad mogu mod staviti direkt sa svojeg kompa tu gore?

probal sam copy i paste al nece.... :roll:

B

Bobo

Guest
Renatek kaže:
nekuzim....

ja sad imam pun k**** modova na kompu... i kaj ja ga sad mogu mod staviti direkt sa svojeg kompa tu gore?

probal sam copy i paste al nece.... :roll:

Vjerovatno je mislio da mu das link odakle si skidao modove za igru...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
aah neče copy paste..onda neznam :scratch :scratch
poslao si dost onih linkova al sada da se idem na svaki regat i skidat :blackeye :scratch

R

Renatek

Guest
evo ja cu stavljat linkove da mozes direkt skinut bez registriranja:

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

zetor 7745

slika

Obrisan neispravan link.

slika

evo jos dodatne kontrole za xeriona :
Ž - okretanje kabine
R - skretanje kotaca (samo prvi, samo straznji, i prvi i straznji)

Obrisan neispravan link.

slika

U

ursus4514

Guest
dali mi netko moze poslati postom igru landwirtschaft simulator 2008 dajte pliz lud sam za time
:?:

P

predator95

Guest
Moze li mi neko pomoci oko Kuhn_Discover-a. Pise u da pritisnem M da bi se masina rasklopila,ja pritisne i nista se nedesi. Moze li mi neko pomoci oko ovoga. Aj molim vas.

K

Krešo

Guest
to je zato kaj nisi dobro mod ''instaliral''
izbrisi mod i ispocetka sve napravi ako tad nece onda neke sa modom nevalja

P

predator95

Guest
E hvala ti puno Kreso,e jesi ti imao probleme neke u veze ove masine ili ostalih modova?

P

predator95

Guest
E jos jedno pitanje i molba :) ? Da li mi neko moze pomoci kako da posejem travu. Ida mi da stranicu ili ime te masine sa kojom se moze sejati. Hvala u napred.

K

Krešo

Guest
Naravno da sam imao problema sa tim nekad kad instaliram mod svi modovi u igrici se izbrisu
ako vam se to događa samo izbrisite instalirani mod i sve se veaca u normalu
za sijane trave treba posebna sejaćica dat cu vam link za download te sejacice jel ''nemožete'' sa sejaćicom za zito sijati i travu :!:

P

predator95

Guest
Aj bas napisi adresu pa da skinem mod. E a jel imas ti onaj mod Kunh_Discovery xy tako nekako,onaj sto sam pitao za njega. Ja sam izbrisao i ponovo ubacio i nece.

J

John Deere 3650

Guest
e
ljudi jel možete stavit još str gdje se mogu skinut modovi!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

P

predator95

Guest
E Kreso oces mi dati stranicu na kojoj ima sejacica za travu?

K

Krešo

Guest
Dao bi ti ja tu sranicu da znam koja je trazim ali mislim da tu sejacicu dobivas u grass modu neznam kojem grass modu(ima ih više) nacicu ja to :oops:

R

Renatek

Guest
evo grassmoda to samo skines i instaliras ga... sijacica ti netreba jer kad pokosis travu poslije opet sama naraste... :D

:arrow: Obrisan neispravan link.

J

John Deere 3650

Guest
eeeeeeeeee,,,,,,,ljudi kak se stavljaju modovi.......
hvala!!!!!!!!!! :D

K

Krešo

Guest
Kukuruz ima od jednih oni stranica gdje s treba logirat :blackeye
modovi se ubacuju tako da na mod koji si skinuo desni click extract here (onda radis sa onim mapama koje si dobio) i otvoris moje racunalo odaberes disk programs file i mapa landwirtschrafts simulator. otvoris mod i imas read me file sve pise tamo di gdje sto treba kopirati. u red mew filesu imas 2 linka koja kopiras u careerVehicles.xml i vehicleTypes.xml ta dokumenta otvoris pomocu Notepada

i to ti je to malo je komplicirano ali kad jedamput napravis drugi put ti nebu :!:

P

predator95

Guest
Ajoj,grass mod za travu je 50 mb skoro,pa ja to da skinem sa mojim internetom dialap-om od 56kb/s trebami 2-3 sata.Mozeli mi neko poslati to na e-mail,znam da je to skoro nemoguce,ali bar da pokusa neko da mi posalje. Moj e-mail je boki995@yahoo.com

U

ursus4514

Guest
da li mo moze ko poslat4i postom igricu landwirtschaft simulator 2008 pliz dajte treba mi to ili mi moze neko poslat mailom :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Najnoviji postovi

Na vrh