• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

Krešo

Guest
Ljudi imate srece evo nagovorio sam prijatelja da se prijavi pa ce vam on poslat igricu poslo bi ju i ja ali ja sam igricu dobio sa njrgovogusb-a :D :D :D

B

Bobo

Guest
predator95 kaže:
Ajoj,grass mod za travu je 50 mb skoro,pa ja to da skinem sa mojim internetom dialap-om od 56kb/s trebami 2-3 sata.Mozeli mi neko poslati to na e-mail,znam da je to skoro nemoguce,ali bar da pokusa neko da mi posalje. Moj e-mail je boki995@yahoo.com

Skido ga s maila ili s neke stranice isti ti je klinac, samo da znas... tak da ono...

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
tako da na mod koji si skinuo desni click extract here da ali pojavi se da ubaciš password a gdje njega pronači

U

ursus4514

Guest
(ovaj john DEERE 3650) DALI MI TI MOZES POSLAT IGRU NA MAIL ILI POSTOM :?: :?: :?: :?: :?:

J

John Deere 3650

Guest
e vidi.....
za poslat mi je puno- zapravo,,,,,stari bo me odro kad bi vidio račun
najbolje poštom.......... :D

J

John Deere 3650

Guest
e men neče u igru ubacit mod........
jbt ničeg nema ni traktora koji sam hteo ubacit.........
pomagajte....

K

Krešo

Guest
da to se i meni dogodilo samo izbrisi sto si instaliro i ponovno instaliraj

J

John Deere 3650

Guest
misliš samo onu u carrer vehles ili i one datoteke.......?????? :scratch

K

Krešo

Guest
pa najvjerojatnije je tu pogreska nisi nesto dobro prekopiral li na krivo mjestu u tim datotekama mislim na početak i kraj :eek: a koji mod stavljas sada :?:

J

John Deere 3650

Guest
eeee,dečki mogli bi se ovak dogovorit
vi stavljajte linkove; a ja ću skidat
P.S.imam đaba još 3 dana

J

John Deere 3650

Guest
eeeee,,,jel ima ko pach za uljanu ili kukuruz???????????????????

P

predator95

Guest
Da li mi neko moze pomoci kako da sipam da izvinete izmet u cisternu? I kako mi slama ostaje posle vrsenja sa kombajnom? Moze li mi neko dati web stranicu gde mogu da skinem? Hvala u napred.

P

predator95

Guest
Da li mi neko moze pomoci kako da sipam da izvinete izmet u cisternu? I kako da mi slama ostaje posle vrsenja sa kombajnom? Moze li mi neko dati web stranicu gde mogu da skinem? Kako da otkacim jednu prikolicu,ako su mi deve zakacene. Da li mi moze neko pomoci oko ovoga i da mi da stranicu gde mogu da skinem IMT 533 ili IMT 539,ali da modovi rade. Hvala u napred.

K

Krešo

Guest
Jeli imas Margra26 cisternu ?
a za slamu nemam ni ja to stvarno neznam ;)
kada stisnes Q da ti se otkvaci prikolica onda ti se oba dve otkvace? ako oces drugu otkvacit stisni slovo G pa onda slovo Q tako kod mene radi
nisam nigdje vidio da postiji imt 533-539? :scratch

[youtube:3orv586z]0_3jog1bHPU&feature=related[/youtube:3orv586z]

P

predator95

Guest
E kako snimas snimke? Ja imam one dve cisterne sto kod tebe stoje u levom uglu,poslednje dve,GARANT i neka La.... tako nekako. Provalio sam kako se sipa u cisternu,u svakom slucaju hvala. A koji ti internet imas? Jel ti koci kada ubacis puno modova? Video sam da ima IMT 533 ali nema nigde download. Pozdrav

J

John Deere 3650

Guest
eeee,,ljudi........
jel se treba šta radit u onom programu LS mods.............ako treba kako???
hvala......

K

Krešo

Guest
Ovo ti nije moj video (nisam ga ja snimal) to je sa youtuba
snimas sa programom game cam ima m internet sa malim prometom kak mislis da mi steka ka stavljam modove one dvije datoteke otvoris (di trepa kopirat) sa notepad barem ja tako radim :scratch
jel ti je uspijelo sa prikolicama

Najnoviji postovi

Na vrh