Kada odes tamo gde si [presnimio igricu,odes u data,odes u careerVehicles,otvoris,i ubacis tu mod,ali mora da pise napocetku toga sto ubacujes <vehicle filename=",ubacis tu,onda izadjes i pritisnes yes,pisace ti kda budes izlazio yes,cancle ili no, ti pritisni yes,to ti je da sacuvas te podatke koje si uneo. Onda ako u modu u redame ako pise nesto kao <type name=,to moras da ubacis u vehicleTypes,to ti stoji pored careerVehicles,znaci isto mora da pocinje <type name=,zatvoris i pritisnes yes. U redame gde pise naprimer <vehicle filename="data/vehicles/trailers/tipper01.xml" xPosition="145" yOffset="0.5" zPosition="189" yRotation="90"/>,moras da to iz moda,odnosno iz zipa da preneses u vehicles,trailers,i tu prekopiras naprimer nesto poput ovoga "Amazone Centaur.xml" , tamo gde ti pise to prekopiras u "new_scripts" ili u"scripts",zavisi sta pise u redame. Tako nekako sam ja ubacivao,neke modove sam ubacio,a neke nisam. Nadam se da si razumeo,ako nisi ti posalji poruku sta nerazumes pa cu ja pokusati da ti objasnim. Pozdrav.