• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

dawidrs

Guest
Kako da instaliram modove u igrici??znam adrese ali neznam kako da ih instaliram????????????????????????????????????????

J

John Deere 3650

Guest
ovisi kakve imaš modove.....pa ljudi na prethodnim stranicama imate gotovo sve odgovore na vaša pitanja..malo pogledajte..tako sam i ja.ali nisam mogo..ma nabolje je u lsmi datoteci i najbrže...ali kad dođe neko ko zna on če nam valjda objasnit... :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
decki jel ima tko instaliran stroh mod. ja kada ga instaliram nemogu uci u igru. bude mi crn ekran. zasto to. aj ako neko ima da mi posaljete svoj data file sa stroh modom

U

ursus4514

Guest
.........zna li tko kada ce se moc skinut LS 2009....... :?: :?: :?:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
John Deere 3650 kaže:
moči če se skinuti 30.3. 3009 godine :scratch

:scratch :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch

H

heno1x

Guest
John Deere 3650 kaže:
moči če se skinuti 30.3. 3009 godine :scratch

ljudi ako tko doživi zaj datum onda mi zakopajte cd s nasnimanom igrom u moj grob...hvala

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Decki, kad se instalira stroh mod, dali se to treba ubaciti u mapu od igre ili ostaje tamo gdje se instaliralo

Z

zetor proxima

Guest
eee ljudi dugo nisam posto pa reko jel ima mozda ko plug koji nije okretac da je u lsmi
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

K

Krešo

Guest
E ljudi ima li ko MAIS MOD ako ima daj te mi link da si skinem
hvala

U

ursus4514

Guest
.....koliko ja znam LS 2009 ce biti za skinit 30.3.2009godine...ali neznam gdje na torrentima ili rapidu ili megaupload gdje ako netko zna nek javi.... ;) ;) ;)

K

Krešo

Guest
ursus4514 kaže:
.....koliko ja znam LS 2009 ce biti za skinit 30.3.2009godine...ali neznam gdje na torrentima ili rapidu ili megaupload gdje ako netko zna nek javi.... ;) ;) ;)
vidjet ces sigurno ce negdje pisat nije problem nac

a ljudi kaj tu nema niko mais mod

U

ursus4514

Guest
:arrow: :arrow: mais mod imas na ovoj stranici Neispravan link je obrisan! ;) ;) ;)

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
ma imati češ ls 2009 več od 19.03 2009
a kako ti je kolega rekao vrlo lako če ga biti nači

Z

zetor proxima

Guest
pa de link odakle si ga skinuo il posalji msn-om i aj molim vas de recite kak se staci datoteka ak je u raru

H

handyman13

Guest
da li neko zna kako instalirat ismi,ja ga instaliram ali onda mi nece u igru nego samo nekaj trubi.tko zna neka pomogne,plissssssssssssssssss..............

H

handyman13

Guest
ili mi neka posalje veichles i carer veichles i kaj treba zamenti

Na vrh