• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

Krešo

Guest
[youtube:1iddtda7]XR21W5aRui0[/youtube:1iddtda7]
pogledajte novi trailerod farmera simulator 2009 pogledajte :D

J

John Deere 3650

Guest
Kako če biti odličan, puno bolji nego 2008.Jedva čekam da ga skinem... 8)

U

ursus4514

Guest
........pa ivice normalno da ce bit zakon mos strojeve kupovat repicu imat sve jeboteeeeee moram skinit cim budeee....

M

Medlobi

Guest
danas 19.03.2009..al' nigdje ne mogu naći gdje skinut igricu..

pa ako će ko skinut ako može dati link od torrenta i program preko kojeg skida..

plisss
ljudi pomozite..!!!!!

K

Krešo

Guest
ljudi kaj je vama da ce bit igrica danas biti u mogucnosti skidanja ti ljudi koji rade tu igricu moraju još hrpu stvari napraviti strpite se malo

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
decki de mi objasnite zasto mi ekran bude crn kad ubaacim neki mod, znaci mapu sa strojevima. Pokrenem igru i samo mi bude crn ekran, nemogu nista raditi. aj molim vas da mi neko objasni, pa poludit cu

J

John Deere 3650

Guest
Kakav imaš komp? odnosno konfiguraciju...i šta si ubacivo?

P

predator95

Guest
Ljudi pozdrav svima,imam jedno pitanje! Dal ce moze Landwirtschafts 2009 u multyplayeru da se igra? Unaprad hvala

H

heno1x

Guest
ljudiiiiii sutra izlazi NOVI landwirtschaft simulator 2009 !!!!!!!!!!

H

heno1x

Guest
MATIJA CASE kaže:
odma ga skidam

i ja...heh...e, zanima me dali će biti nova forum tema za ls_09 ili ćemo na toj temi ostati i pisati o ls_09??????

Na vrh