• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
evo tu si navedeš podatke o grafičkoj i windowsu koji imaš i skineš...tu je najlakše

S

sebastijan

Guest
decki imam jedan problem slozio sam šečernu repu ali mi nece sadit dal mi moze neko dat upute kakao slozit?

S

sebastijan

Guest
a vidio sam naslikama od modova da na toj mapi moze se saditi i suncokret i repa

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
a vidio sam naslikama od modova da na toj mapi moze se saditi i suncokret i repa

onda nez jel ja kad sebi delam mapu skinem si mapu sa 10 kultura i sve mi radi
nez onad de je problem
a jel imas taj mod od od te kulture u modovima ???

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
kaj mislite jel bude dobro :mrgreen:
za zimu (ak je opce bude bilo :madmana: )
11qjt3r.png

2rxcsg6.png

1smyi0.png

slobodno komentirajte ;)
Petretic NE POMISLJAJ DA BI OPCE CITIRAL SLIKE :evil::evil::evil:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
eeeeee ja sam vidil jednu mapu na kojoj imas sneg hehehe za tu ralicu bi bila dobraaaaaa nezz de je link od mape al nasal bum ju ista ko original map samo ima sneg heheheh

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
meni ne treba mapa sa snijegom to mogu i ja stavit snijeg na svoju mapau
a kaj bi ti tel sa tim krampom od traktora:lol:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
meni ne treba mapa sa snijegom to mogu i ja stavit snijeg na svoju mapau
a kaj bi ti tel sa tim krampom od traktora:lol:

ti si kramp samo kabinu samo to eto a to kaj tebi nije fora imt to nije tvoja stvar eto :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428

nisam nis nasal napisem da trazim zetor 5211 al mi ne izbaci tokvog nigde ni na jednom link nema ga poludil bum al jos nis sve pregledal vidili bumo hm :roll::roll::roll:

nisam nis nasal samo oni sa starijom kobinom il fortera i proxima nis al bum pital za farming simulator srbija mozda mi ga oceju napravit hehe mozda al nezz vidili bumo :D:D

Posljednje uređivanje:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
evo ja postavil prijedlog za mod i ja nemrem it na forum farming simulator srbije pa nek neko drugi ide pogledat jel gotov more ne naređujem !!!!

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
kolega pa ti se sam sa sobom svađaš. daj igraj sa onim što ti je ponuđeno,a ne još tražit da ti se i rade modovi.
imaš google i na njemu ćeš nać sve što te živo i neživo zanima...
počimaš zamarat sa svojim postovima. nemoj se sada mrčit,ali tako je.

Najnoviji postovi

Na vrh