• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
tak sam ja imal problem sa jednim zetrom 7245 ito mi nije tel upalit na tipku del(,)
i onda sam upalil igricu i sal u opcije pa u control i tam promjenul tipku paljenja
probaj ti tak mozda ti uspije :p

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
tak sam ja imal problem sa jednim zetrom 7245 ito mi nije tel upalit na tipku del(,)
i onda sam upalil igricu i sal u opcije pa u control i tam promjenul tipku paljenja
probaj ti tak mozda ti uspije :p

hvala na informaciji,promjenil sam i fendt radi al class xerion neželi,vjerojatno je do moda :D

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Bale! :supz:

lsScreen_2011_12_26_20_56_45Kopiraj.png

lsScreen_2011_12_26_15_36_48Kopiraj.png

V

VOLVOBM

Guest
Pozdrav ljudi, nov sam na forumu.. Ne znam da li treba negde da se predstavim.. ali treba mi pomoc..

Konfiguracija mog stroja je:

Ram: 512
CPU: 1.7 Ghz 2800+
HDD: 80Gb (70 Free)
Sistem: Win 2002 SP3

Grafika: Ati Radeon Gigabyte 9600 PRO (256MB)

Ali kad pokrenem Farming Simulator 2009 i udjem u igricu... ne secka ali ima problema sa grafikom.. Evo slike, pa mi reci sta mislite.. Da li ima nekog resenja? (Isti problem i kod FS2011, 2008 nzm da li da skidam)

http://imageshack.us/photo/my-images/851/zaforum.png/

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Pozdrav ljudi, nov sam na forumu.. Ne znam da li treba negde da se predstavim.. ali treba mi pomoc..

Konfiguracija mog stroja je:

Ram: 512
CPU: 1.7 Ghz 2800+
HDD: 80Gb (70 Free)
Sistem: Win 2002 SP3

Grafika: Ati Radeon Gigabyte 9600 PRO (256MB)

Ali kad pokrenem Farming Simulator 2009 i udjem u igricu... ne secka ali ima problema sa grafikom.. Evo slike, pa mi reci sta mislite.. Da li ima nekog resenja? (Isti problem i kod FS2011, 2008 nzm da li da skidam)

http://imageshack.us/photo/my-images/851/zaforum.png/

jel imas 3D graficku :confused:

V

VOLVOBM

Guest
Na internetu pise da ovaj model graficke ima 3D, ali kako mogu to proveriti na mom racunaru? :?:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
tak ti je meni bilo ispočetka...al sam izbrisal driver od grafičke i ponovno instaliral i sad ide normalno

V

VOLVOBM

Guest
tak ti je meni bilo ispočetka...al sam izbrisal driver od grafičke i ponovno instaliral i sad ide normalno

Ja sam radio kompletan sistem zbog igrice.. ako mozes da mi nadjes nove drajvere za tu graficku... Zamolio bih te posto se u te stvari nerazumem ..

Unapred hvala..

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
Ja sam radio kompletan sistem zbog igrice.. ako mozes da mi nadjes nove drajvere za tu graficku... Zamolio bih te posto se u te stvari nerazumem ..

Unapred hvala..

a koja je grafička model???

Najnoviji postovi

Na vrh