• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
u kolko se das kladit da ti budem nas isti taj zetor

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
fala eee fala i nis beba sam da znas trazil sam po svuda :partyman::partyman::partyman::partyman::drinkers::drinkers:

a de to na jednoj stranici od jednog foruma :rolfer:
taj zetor sam nasal u roku 2-3 min a kolko si ga ti trazil nije me briga

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ProFarm Bonuspack 4

jojjjjjjj jedva cekam ovu strojcinu
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
E ljudi skužio sam kako repu stavit u mapu, ali imam jedan problem. Naime mora se u .i3d promjeniti i ja odradim svih 6 koraka, ali me mući 7. Ako može itko pomoć pa da mu objasnim?

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
E ljudi skužio sam kako repu stavit u mapu, ali imam jedan problem. Naime mora se u .i3d promjeniti i ja odradim svih 6 koraka, ali me mući 7. Ako može itko pomoć pa da mu objasnim?

????
koji ti je 7 korak ( ak sam dobro skuzil )

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
kakv ti je to divlja kuruza
kombajn je prva liga al pije ko alkic
treba to natocit na 1.74 hekta popije 120-125 litri je popil ( + kaj sam se sa njim vozil do polja )

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
kakv ti je to divlja kuruza
kombajn je prva liga al pije ko alkic
treba to natocit na 1.74 hekta popije 120-125 litri je popil ( + kaj sam se sa njim vozil do polja )

haha.. pa fino na autopilota i onda ti ništa ne troši :D

Najnoviji postovi

Na vrh