• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
još nije izašao........ali ja se na dam da će ubrzo biti gotov...jer izgleda savršeno..... :supz::supz:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Sretna Nova Godina Svimaaaaa
sa malim zakasnjenjem :partyman::partyman::partyman::partyman::partyman::partyman::partyman::partyman::partyman::partyman:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
plug je dobar i ja se isto pridružujem čestitkama i želim svima sve najbolje u ovoj godini

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel ima netko nekakav bager+kašike za utovar šljunka i prikolicu za prevoz šljunka??
možda kojim slučajem...

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
igra tko možda mapu bockowo 3 ??? kad zasiliram kukuruz uopce mi ne pokazuje da u silisu imam silaze

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
e to neznam...... to radi EIFOK-TEAM
ti priključci taman pašu TM-u :supz::supz::supz:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Plug je odličan, samo da izađe onaj mod kada oreš nakriviš se :D

A prikolica je milina :prayer: Samo da se u njoj može vozit gnoj ...

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
da li mi tko može dat link za skidanje DLC2 jer mi treba za jednu mapu a brisao sam Windowse pa je to ošlo
hvala unaprijed

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
ja nisam taj mod nasal da se traktor iskrivi al nezz mozda izađe nezz al je dobar tm uff nema kaj sam da izađe ju ova dva moda i to da se traktor nakrivi uff perfeknot hehe

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
evo mod za kipanje...ko želi
http://planet-ls.de/url/2

dok želite kipati trebate stisnuti lijevi Ctrl+R i nakon toga stisnete Q
ako ko ne kuži kaj slobodno nek pita...... :weedman::weedman:

Najnoviji postovi

Na vrh