• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
jel moguće da bi mi igrica trzala zbog toga što sam bacio stajsko gnojivo na njivu,a prije toga nije,tu i tamo koji puta,a li ne kao sada???
sad mi već i ide na živce kako trza...
e to ti se i meni događa, kada ubacim previše modova... Trebaš sebi povećat FPS limit, kada padne ispod 24 ( mislim ) onda tako trza..

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
e to ti se i meni događa, kada ubacim previše modova... Trebaš sebi povećat FPS limit, kada padne ispod 24 ( mislim ) onda tako trza..
a kak to povecat
reci kazi sine :lol::prayer::prayer:

B

bakir

Guest
ls 2008

ljudi treba mi pomoc istalirao sam ls 2008
i pojavi mi se Error:Could not init 3D system Shader Model 2.0 is required
Please install the latest video drivers.Hvala unaprijed

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ljudi treba mi pomoc istalirao sam ls 2008
i pojavi mi se Error:Could not init 3D system Shader Model 2.0 is required
Please install the latest video drivers.Hvala unaprijed

daj kole pa tko još igra tu 2008 verziju...
instaliraj si 2011 i piči kao i mi ostali i uživaj jarane u poljoprivredi...

R

Rakovica 65.

Guest
jel mi moze neko rec kako da ubacim vise kultura u osnovnu mapu ls 2011

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Evo jedna slika za koju vjerujem da ce par ljudi biti odusevljeni :D

lsscreen20120104192257.png

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
a da mi je znat koji su to ljudi pitam se pitam
ma tooo careeee NH POWERRRRRRRRR :weedman::weedman::weedman::weedman:

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
ja tražim još 1 traktor pored NH tm 190 i 175 koji je čim realnije i bolje odrađen i da igram samo s njima...jer mi je glupo kad imam 15 traktora i svaki priključak ima svoj traktor...ak znate kojeg napišite pa bum potražil :D
i Chlas koja je to dvoosvinka zelena?

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
dobar je :D hvala :) pa neki do 200 konja...a dodatna oprema :D meni je bitno da je traktor dobro napravljen i da nema bugova...a našo sam si deutza 6707C s utovarivačem i on bu samo za bale,gnoj...a TM190 i 175 i još 2 traktora koja bum dodal buju odrađivali ostale poslove..

Posljednje uređivanje:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ee CHlas jel možeš pomoć u vezi onog FPS limita što si reko da je razlog trzanju igrice?!!

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
Hvala @Matija6 :partyman: nego sad još tražim neku dobru brdovitu mapu i onda može početi igranje :drinkers:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee CHlas jel možeš pomoć u vezi onog FPS limita što si reko da je razlog trzanju igrice?!!

Cim stignem, reko sam frendu da dodje kod mene da mi napravi to, jos prije mjesec dana, moram ga danas opet zvat, da vidim dal ce doc ... :mad:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ja tražim još 1 traktor pored NH tm 190 i 175 koji je čim realnije i bolje odrađen i da igram samo s njima...jer mi je glupo kad imam 15 traktora i svaki priključak ima svoj traktor...ak znate kojeg napišite pa bum potražil :D
i Chlas koja je to dvoosvinka zelena?

Evo ti
http://uploaded.to/file/74k6urd8

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh