• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
Evo moj novi video!

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=_374oZsx9AI[/YT]

video predobar muzika koma al kad je tu lexion onda mora bit vrhunsko jel tak :finga::finga::finga:

a tko je tonči :D:D nije da vrjeđam :D

Posljednje uređivanje:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Cim stignem, reko sam frendu da dodje kod mene da mi napravi to, jos prije mjesec dana, moram ga danas opet zvat, da vidim dal ce doc ... :mad:

dobro,al javiš onda kad ti frend složi pa da vidim i ja...

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
kompjuter mi neda,igram 5-10 min. i onda se sam od sebe ugasi :twisted::twisted:

pa to ti je najmanji problem...
odpojiš sve one kablove odozada, staviš kutiju na stol,skineš onu zaštitu na kutiji sa one strane gdje možeš doći do komponenti i onda ako nemaš ti kompresor neka ti netko ispuše sve detaljno od prašine,posebno napajanje i nećeš imat problema.
dolazi ti do pregrijavanja pa ti se zato gasi,tak sam i ja imao problem i rješio sam ga na takav način...
nadam se da sam ti pomogao...:rolleyes:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
Nevjerujem da je prašina jer sam ga čistio prije 1-2tjedna ne bi se valjda nakupilo tako puno prašine,možda je nešto drugo.

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
a mozda si i kakvi virus pokupil kaj se tice softwerskog dijela. kaj se tice hardverskog, ili ti je napajanje pri kraju ili ti se neki dio pregrijavle,tj nema dobro hlađenje. može biti da ti cooler na procesoru dosta ne hladi pa kad se procesor previše zagrije, automatski se ugasi kompjuter

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
tak sam i ja imal problema s kutijom gasil se sam u 15-20 min a nisam imal antivirus i prek nekog sam moda valda pokupil virus jbg onda je dosal bratic lepo novi windows i sve dela kak treba mozda je virus a jel imas antivirus ak imas onda nezz :(

markotk

Član
Tu od
30 Stu 2010
Poruka
127
uzroka moze biti i više.more biti da je i neka win datoteka ostecena. nist te ne kosta da zrušiš vindowse i opet ih instaliraš.sve skupa oko 1,5h posla sa driverima i programima a u 90 % slučaja ti je to lijek za gasenje kompjutera nakon nekog vremena.ak ti to nebu pomoglo onda ti je nekaj na hardweru odj..

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Ako ti nisu windowsi, hlađenje ti ne radi dobro. Tako je i kod mene bilo na starom, duže igraš malo težu igricu i gasi se odma.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
da kad ja igram call of duty 2 mp uvjek mi se zgasi pa to je za poludit al na farmnig simulatoru mores igrat kolko god oces ne zgasi se vec sam srusil windows 4 puta sad dela sve normalno i sam ne cod 2 mp fuckaj ga :D

Najnoviji postovi

Na vrh