• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
da kad ja igram call of duty 2 mp uvjek mi se zgasi pa to je za poludit al na farmnig simulatoru mores igrat kolko god oces ne zgasi se vec sam srusil windows 4 puta sad dela sve normalno i sam ne cod 2 mp fuckaj ga :D

možda te kickaju sa servera pa ti misliš da ti se sam zgasi od sebe...ak si i tam dosadan ko i tu...nije ni čudo kaj se gasi stalno

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
haha Zeko... moguce je i to ... Evo gledo sam,,, on u 2 i pol mjeseca je skupio skoro trecinu mojih postova koje sam ja skupio u dvije godine i 8 mjeseci

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
a ne bkt 217 poruka u dva i pol mjeseca...čoveče božji...a od toga ih je 215 u ovoj temi...pa trrrš :madmana::madmana:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
a ne bkt 217 poruka u dva i pol mjeseca...čoveče božji...a od toga ih je 215 u ovoj temi...pa trrrš :madmana::madmana:

haha zeko svaka ti čast... dijelim sa tobom mišljenje što se pajdaša tiče... :rolfer:

E

ekky97

Guest
Moze li netko 100% tacno objasniti kako se ubaci mod textura ali da je bez pogresaka plizzz

E

ekky97

Guest
eee zna li netko kad napokon izlazi ovaj mod??
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=BJK59cp31UU&feature=player_embedded#[/YT]

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
ljudi dajte mi recite jel zna ko kakav server za mp ili kaj???ja kad probam igrat tam na one servere dok uđem ni na jednog mi se neće spojit

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ljudi dajte mi recite jel zna ko kakav server za mp ili kaj???ja kad probam igrat tam na one servere dok uđem ni na jednog mi se neće spojit

ma to ti je sve nešta u banani. i ja isko dok sam pokušavao nije mi htijelo pa sam zato odustao od MP i igram sam...
nekako su oni po meni napravili pre kompliciran taj MP za razliku od npr. COD bilo koji,na njih se konektiram kad poželim...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
eee zna li netko kad napokon izlazi ovaj mod??
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=BJK59cp31UU&feature=player_embedded#[/YT]

ja pojma nemam mozda izađe za 3 tjedna 1 mjesec nezz

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
zeko...napraviš svoj server..skupiš ekipu i deri...ček dok pribavim djelove za komp onda krećemo u akciju "multiplayer"...;)

za sad se igram u GE..:D

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
fric predelal si fiatagri da bi i napravil newholland dobar pokusaj skuzil od prve hehe :D

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
fric predelal si fiatagri da bi i napravil newholland dobar pokusaj skuzil od prve hehe :D

ti nisi cist majke mi :madmana::madmana:
imas fiat 110-90
fiat/NH 110-90
i imas samo NH 110-90
to nisi skuzil jel da

Fric dobar ti je videl sam ga na LS UK
al nisam pogledal ko ga je postavil
Carski izgleda:supz::supz::supz:

Posljednje uređivanje:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400

da...al to je model koji nije imal te kotaće,a ja sam stavil od onog FA 180-90 ;)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
nebrini, sigurno je mislio na petretica i njegov napor na ovom forumu,dakako i nerazgovijetnom komuniciranju... :lol: :lol: :lol:

il mu fali slova il ih ima pun racku previše...taj nema drugog posla neg tu pisati gluposti

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
pa i ja mislim...al reko nikad se nezna...ugl. tomovinković je dosta počel zamarat ovu temu...ali ovaj pobogu ko guz** muva...:lol::rolleyess::blackeye

Najnoviji postovi

Na vrh