• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
već sam se zabrinuo kako ćeš i oćeš uopće zaigrat više. super što si našao,uuh...

ahahaha matija matija....sad će dečko opet zaigrat....sam se nadam da će mu komp ostat zauvijek u igrici...:mad::mad:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
evo ja opet imam problem meni steka al stavrano steka a imam samo 13 modova i štekaaa kaj je problem fps ja nezz :(

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
http://uploaded.to/file/reis6n05

Evo par slikica ove mašine :D Fora mi je šta kad podigne hidrauliku možeš nariktat da ti priključak stoji ravno, ne kao u drugih da zadnji kraj ide u vis :)

lsscreen20120107181830.png

lsscreen20120107175157.png

lsscreen20120107175102.png

lsscreen20120107175058.png

Za pola sata sa njim sam ovu parcelu potanjurao :)

traktor predobar a kaj je ono sa strane pise claas lexion 770 tt i claas cornspeed kak to imat sa strane

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
traktor predobar a kaj je ono sa strane pise claas lexion 770 tt i claas cornspeed kak to imat sa strane

opet ti citiraš slike sunce ti žareno...a to samo opterećuje serveeer...haloooo BEZ SLIKA JASNO???

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
opet ti citiraš slike sunce ti žareno...a to samo opterećuje serveeer...haloooo BEZ SLIKA JASNO???

daj zeko pa to su evo zapamtili vrapci kod mene na grani,a pajdaš nije.
mene samo zanima koliko on ima godina i jel dorasao za zajebanciju pošto ja smatram da on nas cijelo vrijeme jeb...

ma bravo,moj prijedlog ti je da baciš taj komp što imaš kad bude išao krupni otpad jer nije ti zaništa,kad stalno kukaš...:butthead:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
daj zeko pa to su evo zapamtili vrapci kod mene na grani,a pajdaš nije.
mene samo zanima koliko on ima godina i jel dorasao za zajebanciju pošto ja smatram da on nas cijelo vrijeme jeb...

ma bravo,moj prijedlog ti je da baciš taj komp što imaš kad bude išao krupni otpad jer nije ti zaništa,kad stalno kukaš...:butthead:

da da da zapamtil sam to al kaj je ono sa strane kaj sam vec navel ??

i jos to mi niste rekli da opterecuje server

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
pa možeš si sam skontat da što je nečega previše da smeta i opterećuje,hellou...
to je mod koji ti pokazuje dr.stvari u igri što imaš,kontaš???ajme meni...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Ono sa strane je Inspector mod. Pokazuje modove na autopilotu, mod sa kojim ti radiš.

V

vedo

Guest
tooooo vedo kraljinoooooo....warmia map je supp...evo ja i buraz igramo cijelo jutro na njoj...mala a opet dost velika....jednom riječi TAMAN :supz:

Hehe,znao sam da će ti se svidjeti :D stvarno dugo vremena sam tražio takvu mapu 'malu,ali opet dovoljno veliku' .

evo ja opet imam problem meni steka al stavrano steka a imam samo 13 modova i štekaaa kaj je problem fps ja nezz :(

Vjerovatno si ubacio neku 'tešku' mapu,a imaš slab računar.

I znaš šta je interesantno:ti si dosad imao najviše problema sa ovom igricom,i stalno zapitkuješ nešto,pa se ponekad zapitam:imaš li ti instaliranu igricu uopće na računaru?

massey 3070

Član
Tu od
15 Tra 2011
Poruka
35
dečki molim pomoć kada uđem u ls 2011 piše mi:
Error:Could not init 3D system
Shader Model 2.0 required
Please install the latest vodeo drivers!!!
Sta bi to trebalo znaciti i kako rijesiti taj problem........:madmana::prayer:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Skidaj najnovie drivere za grafičku, nemoj nas pitati odmah kako jer google radi i preko praznika.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
Hehe,znao sam da će ti se svidjeti :D stvarno dugo vremena sam tražio takvu mapu 'malu,ali opet dovoljno veliku' .

Vjerovatno si ubacio neku 'tešku' mapu,a imaš slab računar.

I znaš šta je interesantno:ti si dosad imao najviše problema sa ovom igricom,i stalno zapitkuješ nešto,pa se ponekad zapitam:imaš li ti instaliranu igricu uopće na računaru?

daaaaa naci problem je u modu imam 2 mape haeslishe map i ovu warmia map koju si tu postavio sam te dve mape u tom je problem valda :|:|

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
daaaaa naci problem je u modu imam 2 mape haeslishe map i ovu warmia map koju si tu postavio sam te dve mape u tom je problem valda :|:|

ma zbriši ti LS2011. i nebuš imal brige,a ni ova tema s tobom...;)

Najnoviji postovi

Na vrh