Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,428
evo ja sam naso fala bogu ehh
evo ja sam naso fala bogu ehh
već sam se zabrinuo kako ćeš i oćeš uopće zaigrat više. super što si našao,uuh...
http://uploaded.to/file/reis6n05
Evo par slikica ove mašine Fora mi je šta kad podigne hidrauliku možeš nariktat da ti priključak stoji ravno, ne kao u drugih da zadnji kraj ide u vis
Za pola sata sa njim sam ovu parcelu potanjurao
traktor predobar a kaj je ono sa strane pise claas lexion 770 tt i claas cornspeed kak to imat sa strane
opet ti citiraš slike sunce ti žareno...a to samo opterećuje serveeer...haloooo BEZ SLIKA JASNO???
daj zeko pa to su evo zapamtili vrapci kod mene na grani,a pajdaš nije.
mene samo zanima koliko on ima godina i jel dorasao za zajebanciju pošto ja smatram da on nas cijelo vrijeme jeb...
ma bravo,moj prijedlog ti je da baciš taj komp što imaš kad bude išao krupni otpad jer nije ti zaništa,kad stalno kukaš...:butthead:
da da da zapamtil sam to al kaj je ono sa strane kaj sam vec navel ??
i jos to mi niste rekli da opterecuje server
tooooo vedo kraljinoooooo....warmia map je supp...evo ja i buraz igramo cijelo jutro na njoj...mala a opet dost velika....jednom riječi TAMAN :supz:
evo ja opet imam problem meni steka al stavrano steka a imam samo 13 modova i štekaaa kaj je problem fps ja nezz
da da da zapamtil sam to al kaj je ono sa strane kaj sam vec navel ??
i jos to mi niste rekli da opterecuje server
Hehe,znao sam da će ti se svidjeti stvarno dugo vremena sam tražio takvu mapu 'malu,ali opet dovoljno veliku' .
Vjerovatno si ubacio neku 'tešku' mapu,a imaš slab računar.
I znaš šta je interesantno:ti si dosad imao najviše problema sa ovom igricom,i stalno zapitkuješ nešto,pa se ponekad zapitam:imaš li ti instaliranu igricu uopće na računaru?
daaaaa naci problem je u modu imam 2 mape haeslishe map i ovu warmia map koju si tu postavio sam te dve mape u tom je problem valda :|:|
ma zbriši ti LS2011. i nebuš imal brige,a ni ova tema s tobom...