• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

E

ekky97

Guest
ja pojma nemam mozda izađe za 3 tjedna 1 mjesec nezz

Pa sta se javljas ako neznas šuti višeeeeee!!!!!!!!!!!:mad::toimonster::toimonster::madmana::madmana::axe::axe:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
mislim ja se sjećam kad sam se prijavil na forum i poćel pisat u ovoj temi i ono svi smo bili puni poštivanja i nismo se svađali oko bezveznih sitnica...doduše nisam bil aktivan od poćetka teme,ali...mislim pomagali smo jedni drugima,a ne puni mržnje zato kaj neko neće napravit tomo vinkovića...mislim nismo mi modteam da delamo modove...ja nekad kad mi se da nekome neš napravi i molim vas da se ne ljutite zato kaj ja nedam svoje modove...ja ih nedam iz razloga jer modeli nisu moji nego ja sastavljam od više modela jedan..nešto malo i ja sam slažem al nemam tolko živaca za to...ugl. htio bi da neki smire strasti...neću imenovat jer su već drugi naveli neke...i suvišne komentare držite za sebe....zato više nisam ni toliko aktivan u ovoj temi jer nemam živaca niti namjeru se sa nekim svađat radi toga jel je NH bolji od JD ili MF-a...eto toliko od mene..i nadam se da sam nekome pomogel...ako sam nekome odmogel evo ispričavam mu se i nemojte se tu prepirat...i sad na jednu :drinkers: ...živili :partyman:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
meni si moram priznat puno pomogao kad sam se prijavio na ovaj forum i žao mi je što te nema tako često. ja nastojim nebit naporan,ako jesam ispričavam se svima. žao mi je samo da se izbjegava ova tema zbog nekoga ili nečega jer stvarno nevidim razloga za svađu. jeb..š traktore i igrice pa ljudi smo...

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
sused zboriš ti pametno...ko pravi filozof...a i istina kaj matija veli...lepo je igrati i se to...al je*eš mu mater ak se bumo zbog igrice svadili onda sve u racku

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
E ovako, ja imam jedno pitanje. Kako složiti da mi pickup na balirki lovi šire?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
nemoj jbt... pa gdije si to našao,ja ga tražim cijeli život i nikako ga nisam uspio nać,a ti ga od prve uz 2mj truda i muke...
hvala ti na linku...

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
nemoj jbt... pa gdije si to našao,ja ga tražim cijeli život i nikako ga nisam uspio nać,a ti ga od prve uz 2mj truda i muke...
hvala ti na linku...

fala fala nije pa zasto mi nisi reko imal sam ga u ls 2011 u igri zas mi nisi reko dao bi ti link :supz::supz::partyman::partyman:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
http://uploaded.to/file/reis6n05

Evo par slikica ove mašine :D Fora mi je šta kad podigne hidrauliku možeš nariktat da ti priključak stoji ravno, ne kao u drugih da zadnji kraj ide u vis :)

lsscreen20120107181830.png

lsscreen20120107175157.png

lsscreen20120107175102.png

lsscreen20120107175058.png

Za pola sata sa njim sam ovu parcelu potanjurao :)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
decki more pomoc trebam cd key izgubio sam cd nemrem it igrat ak neko zna nek napise plz !! :!::!:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
http://uploaded.to/file/reis6n05

Evo par slikica ove mašine :D Fora mi je šta kad podigne hidrauliku možeš nariktat da ti priključak stoji ravno, ne kao u drugih da zadnji kraj ide u vis :)

[eee majstore jel mi možeš dat link od tih tanjurači i traktora neda mi se to tražit

iii da di nam je član vedo???skinul sam si one olt tanjurače i uđem u igricu stisnem kupi pokaže mi ko da je kupil ih al ih nigde nema...kaj bi to moglo bit??

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
tooooo vedo kraljinoooooo....warmia map je supp...evo ja i buraz igramo cijelo jutro na njoj...mala a opet dost velika....jednom riječi TAMAN :supz:

Najnoviji postovi

Na vrh