• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
nešta nevalja mod kipanja.
a za mod bagera hvala što ste pomogli...

kaj ne valja???? link ili??? ne pišeju ti tipke koje trebaš stisnuti....
pa za bagera imaš na stranici prije....
kaj ne valja??:scratch:scratch

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Jedva sam se registira xD .. Ne kontam bas njemacki, al sva sreca pa prevoditelj tu.... Bome ima finih stvari pogledat...

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Jedva sam se registira xD .. Ne kontam bas njemacki, al sva sreca pa prevoditelj tu.... Bome ima finih stvari pogledat...

tako je...treba se snajti.... :DDD
ima ima....pogotovo kombajn za repu ili fliegl prikolica.....
:supz::supz:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54

kak se regat koju tipku da pritisnem
stisnem da mi prevedi al me ni pise da se regam/logiram

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
kaj ne valja???? link ili??? ne pišeju ti tipke koje trebaš stisnuti....
pa za bagera imaš na stranici prije....
kaj ne valja??:scratch:scratch

ma ne,sa bagerom je sve u redu,ali ovaj link što si stavio za kipanje mi nije htio otvoriti,ali sada vidim da moram biti registriran pa ću sr reg,i tu.
jel tako?? :?:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
neznam je tko probao kombajnirat suncokret sa onim LEXION-om 770TT SFM ??
ja jesam i razočaran sam,neuspijevam. nadao sam se da će moći većinu kultura kombajnirati pošto su ga toliko usavršavali,ali očito ništa...jbg

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
može netko preporučiti dobru mapu samo s osnovnim kulturama i BGA...ako me razumijete...:scratch

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel moguće da bi mi igrica trzala zbog toga što sam bacio stajsko gnojivo na njivu,a prije toga nije,tu i tamo koji puta,a li ne kao sada???
sad mi već i ide na živce kako trza...

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Kako da u Giants editoru sredim da mogu na traktoru upalit zadnja i prednja radna svjetla,pošto to neki modovi nemaju?

Najnoviji postovi

Na vrh