• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Pa imate na Photobucketu ili Imageshacku opciju da se uploada 800×600! Ili ako nejdeš preko toga, samo linkove stavi.

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Pa imate na Photobucketu ili Imageshacku opciju da se uploada 800×600! Ili ako nejdeš preko toga, samo linkove stavi.

ok.......onda ću drugi puta samo linkove staviti.....jer su slike stvarno prevelike....
:blackeye

E

ekky97

Guest
Ljudi trebam prijedloge za neke mape da su dobree a da nisu Haessliche map il wellbrook!!!Pomozite!!

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
Posljednje uređivanje:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
pomocu magijeeeeee :rolfer:
pa sa Giants Editorom probaj

ne mogu otvoriti mapu.........neznam zašto????
stavi mi prisilno zatvaranje programa...tak da ......:scratch

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ne mogu otvoriti mapu.........neznam zašto????
stavi mi prisilno zatvaranje programa...tak da ......:scratch

tak je i meni isto i dok sam stavljao po par modova da vidim oće mi učitat bilo je ok sve dok nisam došao do jednog moda koji me je zezao i sad igram bez greške.
probaj i ti tak jer najvjerojatnije te zezaju modovi.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
eto ko oce ovu mapu dobra je ista original map ista samo kaj je editovana i dost je dobra sam je velika dost ja sam ju skinuo i dobra je nije losa al mi steka tako da sam morao se je rjesiti steta

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
tak je i meni isto i dok sam stavljao po par modova da vidim oće mi učitat bilo je ok sve dok nisam došao do jednog moda koji me je zezao i sad igram bez greške.
probaj i ti tak jer najvjerojatnije te zezaju modovi.

giants editor...taj mi program mi ne radi...bar ja mislim...modove sve otvara...ali ne mogu ni jednu mapu otvoriti i vidjeti kakva je...to mene mući

D

DeutzPower

Guest
Capture1667.jpg

dečki ko zna dobro radit u ge nek se javi da sklopimo ovu prikolicu...već 4 mjeseca stoji bezveze na kompu...ja neznam skalapat u ge...pa ako neko zna nek se javi

Capture1668.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel mi može netko reći zašto meni kad kombajniram sa onim lexion-om 770TT žitarice ili kukuruz nepokazuje taxturu da kao gazi i ostaje trag??
na par slika koje je netko stavio na forum vidio sam da se gazi kako sam rekao.

Najnoviji postovi

Na vrh