• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
dal ima neki john deere ili fendt vario sa gibljivom prednjom osovinom a da nije onaj JD 8400 od modcontesta.:scratch

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
a na kojoj si stranici skinuo??
ja sam probao pa na nekima mi ni neće da učita u igrici,a sa ovim kojim sada igram neće da ostaje trag :evil:

mislim da je neko bil stavil tu link na forum pa sam od tuda skinul

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
evo malo nekaj i od mene...prvo siliranje

probal sam s ovim bogcom vozit...al to je muka isusova

evo onda malo plastenička proizvodnja...

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
evo malo i kombajniranja...TX u akciji

evo i baliranja...balirka zakon

evo ovo je na prodaju...ak ko oće kupit :rolleyess::lol:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
a bkte kako se ova balirka pali nikako da pocnem sa njom balirati???
:scratch:scratch:scratch

eeee moj ekky97 pa prošeći malo oko nje,prvo ju moraš razgledat pa tek onda krenut u rad sa njom. nemoj bit gospodin čovjek i sve radit iz traktora :p

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
moraš rastegnut rudo,otvorit otraga vrata,izvuć ono rudo na balirki ak misliš i prikolicu s njom vuć,spustit pick up...možeš i otvorit ona sva vrata gore na njoj al nije potrebno...nadam se da sam ti pomogo...ugodan rad:gitarist:

E

ekky97

Guest
moraš rastegnut rudo,otvorit otraga vrata,izvuć ono rudo na balirki ak misliš i prikolicu s njom vuć,spustit pick up...možeš i otvorit ona sva vrata gore na njoj al nije potrebno...nadam se da sam ti pomogo...ugodan rad:gitarist:

ja tebe nikaj nisam skontal jel moram izaci iz traktora i to sve napraviti?:scratch:scratch:scratch

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ja tebe nikaj nisam skontal jel moram izaci iz traktora i to sve napraviti?:scratch:scratch:scratch

nego kaj nije to ko danasnje balirek sve na kompjuter i to je to
ovo je ruska tehnika na žgance :rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh