• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

dario987

Guest
:fball: i ja sam jako malo vremena igrao na original mapi:mrgreen::mrgreen:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
I dok je Belarus sijao...

lsScreen_2012_01_22_13_17_03Kopiraj.jpg

Ja sam silirao...

lsScreen_2012_01_22_13_29_09Kopiraj.jpg

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
MAlo je skupa 430 kn za gotovinu u exprofesu u vinkovcima 512 mb

puno da. kolega je uzeo oko Božića u novoj gradiški od 2 GB za 570kn sa 10% popusta,ali i da nije na popustu opet nije skupa. neznam koja je marka.

D

dario987

Guest
puno da. kolega je uzeo oko Božića u novoj gradiški od 2 GB za 570kn sa 10% popusta,ali i da nije na popustu opet nije skupa. neznam koja je marka.
Ali moja je agp stara serija

F

franja

Guest
e to ti se i meni događa, kada ubacim previše modova... Trebaš sebi povećat FPS limit, kada padne ispod 24 ( mislim ) onda tako trza..
oceš malo detaljije to objasnit...

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
stavrno majke ti mile da ovaj traktor upališ moraš imat diplomu...il još nešt treba stisnut il mu je fkt rikno alnaser nezz...samo znam da upalil nije:mad:

D

dario987

Guest
stavrno majke ti mile da ovaj traktor upališ moraš imat diplomu...il još nešt treba stisnut il mu je fkt rikno alnaser nezz...samo znam da upalil nije:mad:

Ja ga palim bez diplome heehhehehe

Najnoviji postovi

Na vrh