• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
mnogo mi se svida ovaj TS uf je dobar majke te
to je sigorno mod od onoga kaj je napravil TM120 i one valtre kaj dela

E

ekky97

Guest
zna li mozda netko koja je ovo mapa???

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=aTBDo0GYrC8[/YT]

V

vedo

Guest
Evo šta kolege Poljaci rade :) Unia DXL 3 m.

pozma9p52m.jpg

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
ne želim biti dosadan kao peteric sa onim tomo vinkovicem ali bi li netko ko zna raditi modove mogao napraviti utovarivač HU 6C ili neki drugi sam da nema kotače nego da se kopča na hidrauliku ili ako se može neki drugi utovarivač preraditi kao npr. onaj cyklop T-214 warfarma.:confused::?:
evo link od utovarivača

http://www.gramip.hr/hu6c.html

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
aaa pa de si to našel,moreš deti linke od sameja i lamboji

još nisu gotovi......ali su savršeni...zar ne... :weedman:
kad budu izašli bum stavil... :
:rolleyess:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
evo meni bilo malo dosano pa reko da ubijem malo vrijeme
TehnoStroj :lol:
kotace budem metnul u GS i jos par sitnica
jos moram napravit nadogradnju (od daski ) i par sitnica :weedman:
35jkw8m.png

25qx26q.png

fco6f.png

Petretic samo za tebe ovo pise
PRIKOLICA JOS NIJE GOTOVAA I NE CITIRAJ SLIKEEE :blackeye

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
Matija6 dali bi ti mogao napraviti onaj utovarivač što sam stavio par postova iznad, vidim da to tebi dobro ide.To si sam naučio raditi u sketchupu ili ti je netko pokazao.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
matija6 dali bi ti mogao napraviti onaj utovarivač što sam stavio par postova iznad,ja sam pokušavao par puta ali izgleda da neznam raditi u sketchupu,pa ako imaš vremena da napraviš :prayer::prayer:

to sam ja probal vec prije napravt al nije išlo (1. sam popizdil 2. treba sve odvojenno napravit )
i ja sam to tražil jel ima de za skinut

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
prikoljic je gotova sad sam da mi ju jedan lik prebaci i moze u daljnju proizvodnju :rolfer:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
matija i kristijan ima negde taj utovarivač sličan gramipovom samo je zeleni...kaj se kopči na hidraulik...ja sam ga imal ima i korpu i vile...sam nezz de sam ga više skinul

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
matija i kristijan ima negde taj utovarivač sličan gramipovom samo je zeleni...kaj se kopči na hidraulik...ja sam ga imal ima i korpu i vile...sam nezz de sam ga više skinul

jel ga još imaš ak ga imaš uplovdaj ga

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
eeee a ta prikolica se bas pase na tomicu kaj je je ne igram tomo vinkovicem jer je prikolica original za njega perfekt cestitam !!

Najnoviji postovi

Na vrh