• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
decki pa ja nemrem vjerovat ja sam ga upalil ovako stisnes desni enter i f3 onda kad da kontakt stisnes enter i deriii i to je to pa kak nemrete skuzit joooj

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
decki pa ja nemrem vjerovat ja sam ga upalil ovako stisnes desni enter i f3 onda kad da kontakt stisnes enter i deriii i to je to pa kak nemrete skuzit joooj

ma ti si otkrio ameriku po drugi puta... svi pokušavamo i neće samo tebi uspijelo,hmmm...
da nema tebe jeb... bi nas,al sva sreća ti si tu pa si se :butthead: ...

E

ekky97

Guest

slusaj ti mene ti si najdosadniji na ovom forumu svima ides na zivce i samo skupljas postove!!!Ohladi se malo pokusaj biti normalan ČOVJEK!!
iii iskreno reci koliko imas godina? jer si stvarno jadan!!!:axe::axe:
I ti mislis da si pametniji od nas sto si upalio tu jednog obicnog Zetora!!
ovo uradi::madmana::madmana::madmana::madmana::madmana::madmana::madmana:

V

vedo

Guest
ON TOPIC !

Smarate više sa Petretićem :madmana: Samim time postajete dosadniji od njega...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
imam jedno pitanjce
imam 13 krava i zkj mi se nexe stvarat gnoj i gnojnicina
pocelo mi je ic i stalo mi je
gnoja imam 818 a gnojnićine 1082
i tak stoji :confused:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
imam jedno pitanjce

možda ti krave imaju problema sa probavom...
zovi veterinara :lol::lol:

neznam šta bi bilo. meni na jednoj mapi nije ni htjelo da raste, bilo stalno na nuli.

V

vedo

Guest
imam jedno pitanjce

Sačekaj malo,vidjećeš malo kasnije,bićeš u govnima do guše ;)

F

franja

Guest
imam jedno pitanjce
hiii dopeljaj malo trave ili silaže.....

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
imaš prikolice koje automacki tako pričvrste bale da nemogu padati,a sad neznam koje točno. probaj naći istu takvu kakva je i na videu koji si stavio.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
imaš prikolice koje automacki tako pričvrste bale da nemogu padati,a sad neznam koje točno. probaj naći istu takvu kakva je i na videu koji si stavio.

ok fala tam je ispod videa link od foruma mozda ju najdem :weedman::weedman:

V

vedo

Guest

Tačnije te prikolice imaju lock script,da se bale ne mogu pomijerati ;)

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
točno to vedo ima lock script...imam ja tu prikolicu...zakon je...kristijan...neznam kak se zove a pretražil sam sve po internetu i nemrem ga nać :vragek:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
točno to vedo ima lock script...imam ja tu prikolicu...zakon je...kristijan...neznam kak se zove a pretražil sam sve po internetu i nemrem ga nać :vragek:

jel moza znas jel je bilo od poljka ili čeha :confused:

Najnoviji postovi

Na vrh