Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,428
decki pa ja nemrem vjerovat ja sam ga upalil ovako stisnes desni enter i f3 onda kad da kontakt stisnes enter i deriii i to je to pa kak nemrete skuzit joooj
decki pa ja nemrem vjerovat ja sam ga upalil ovako stisnes desni enter i f3 onda kad da kontakt stisnes enter i deriii i to je to pa kak nemrete skuzit joooj
e nemam jbg...bum ja njega potražil na netu...pa ak nađem stavim link
hiii poznat mi ovej dio, al se mapa ni tak zvalazna li mozda netko koja je ovo mapa???
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=aTBDo0GYrC8[/YT]
imam jedno pitanjce
imam 13 krava i zkj mi se nexe stvarat gnoj i gnojnicina
pocelo mi je ic i stalo mi je
gnoja imam 818 a gnojnićine 1082
i tak stoji
imam jedno pitanjce
i tak stoji
hiii dopeljaj malo trave ili silaže.....imam jedno pitanjce
i tak stoji
hiii dopeljaj malo trave ili silaže.....
imaš prikolice koje automacki tako pričvrste bale da nemogu padati,a sad neznam koje točno. probaj naći istu takvu kakva je i na videu koji si stavio.
imaš prikolice koje automacki tako pričvrste bale da nemogu padati,a sad neznam koje točno. probaj naći istu takvu kakva je i na videu koji si stavio.
točno to vedo ima lock script...imam ja tu prikolicu...zakon je...kristijan...neznam kak se zove a pretražil sam sve po internetu i nemrem ga nać :vragek: