• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

dario987

Guest
a majke ti mile daj me onda s tim svojim upaljenim dođi pošlepat...ovo nikak...kaj sve točno stisneš??
:?
hahahh dodem te poslepati hehhehehe stisnio sam enter pa F3 i opet enter

V

vedo

Guest
stavrno majke ti mile da ovaj traktor upališ moraš imat diplomu...il još nešt treba stisnut il mu je fkt rikno alnaser nezz...samo znam da upalil nije:mad:

Hoćeš savjet?? Obriši taj mod i riješio si sve probleme..skineš drugi traktor i gotovo :mrgreen:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
i dalje neradi stisnem f3 i da kontakt ali nece da se upali!! Sta bi to moglo biti??:(:(:?:

moras ic u kontrole u igri i tam nariktat za taj traktor kak da se pali
imal sam ja taj isti traktor i nije mi tel upalit pa mi je fric nekaj pokazal kaj moram napravilt i kad sam bil promjenil paljenje onda je delal
sad nez toćno kaj sam moral menjat :madmana:
ak nadem tau datoteku onda ti budem rekal kaj da napraviš :partyman:

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
decko nemoj koristit te droge vidš da ti nije dobro
da si sknul onu balirku kaj sam ja stavil link videl bi da je to ta ista balirka
slusaj me sad pazvljivo
dodi do najblizeg zida i glavom lupaj u zid dok ti nebude bolje makar malo bolje

hahahahahahahahahah :rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:

:weedman::weedman:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,366
Navozio se na farmu ovih dana. Još im imam jednu tablu riješit i gotovo siliranje! :D :D :D

lsScreen_2012_01_23_19_06_55Kopiraj.jpg

lsScreen_2012_01_23_19_16_53Kopiraj.jpg

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
da samo imaš zetore unutra uz one orginal fendtove...imaš sad zetor simulator 2 ili agrar simulator 2011...on ti je s claasovima :)

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
sad cu ga ja skinut pa cu ja probat kad vi nemrete pa covece kak nemrete

I anjštajne jesi ti to uspijo upalit ili i ti imas malo večih problema
sa tim zetorom :scratch:scratch
kaži nešto da znamo na čemo smo

Matija6

Član