• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

S

sebastijan

Guest
mi moze netko pomoci imam onaj mod za kipanje i složio sam al nez koju tipku stisnuti zakipanje

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
mi moze netko pomoci imam onaj mod za kipanje i složio sam al nez koju tipku stisnuti zakipanje

to ti je tipka INSERT meni se nazakzi iznad numpad brojeva (tak mi je na 1 tipokovnici) a more ti bit dam te su ti tipke delite home end i page up/dow

D

dario987

Guest
Ni ja nisam nista skuzio sa kojim tipkama se namijesta pickup i sa cime se rasteze???:confused:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
Ni ja nisam nista skuzio sa kojim tipkama se namijesta pickup i sa cime se rasteze???:confused:

evo ovak...izađeš iz traktora i dođeš do ruda i stisneš X,otiđeš otraga do vrata onih na izlazu di idu bale van stisneš V,dok si tu možeš stisnut N ili M nezz koji na njega ti se izvlači rudo za prikolicu,stisneš K onda montiraš onaj elevator...otiđeš napred do pick up-a i stisneš V i onda se spusti...nadam se da sam pomogel :mrgreen:

E

ekky97

Guest
evo malo i kombajniranja...TX u akciji

evo i baliranja...balirka zakon

evo ovo je na prodaju...ak ko oće kupit :rolleyess::lol:

kako si ti poslije baliranja kupio bale a ne odmah i kako su ti se tako lijepo poslozile??:?::?:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
nisam ih odma kupil zato šta mi onda nekug k vragu prikolica vuče balirku i traktor...a kad zbaliraš voziš se između bala i stisčeš tipku / iznad num8....a za istovar stisneš tipku to ove maloprije navedene tj ovu*...ili ti je obrnuto probaj pa češ vidjet...i molim te nemoj citirat slike da ti ponovim

S

sebastijan

Guest
e hvala decki skuzil kak kipat moram stisnuti insert a zeko moze jedno pitanje od kud ti ovaj new holland bas je cool

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Evo da se i ja malo aktiviram :p

Malo akcije...

Fendt 936 vario + ona prikolica iz Profarma, ime joj neznam :scratch
A sa njim je radil NH isto iz Profarma, milina
10924017.png

D

dario987

Guest
evo ovak...izađeš iz traktora i dođeš do ruda i stisneš X,otiđeš otraga do vrata onih na izlazu di idu bale van stisneš V,dok si tu možeš stisnut N ili M nezz koji na njega ti se izvlači rudo za prikolicu,stisneš K onda montiraš onaj elevator...otiđeš napred do pick up-a i stisneš V i onda se spusti...nadam se da sam pomogel :mrgreen:

Jesi puno hvala :D:):partyman::drinkers:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,428
Chlas kak si tak lijepo to naslagao imal neka tipka de se bala lijepo poslozi il tak dobro znas slagat ja nezz al slike fenomenalne cestitam koja je to mapa ??

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
new holland je iz pro farma...a ti petretiću :madmana::madmana: lupi ovak glavom po zidu...ta tvoja balirka i ova moja isti ***** al totalno isti....sam je moja welger a ova sipma...i malo drugačija u izgledu...a što se tiče funkcija potpuno su iste...da si ju skinul i pogledal videl bi to i sam...a ovak tu nabijaš bezvezne postove :evil:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Chlas kak si tak lijepo to naslagao imal neka tipka de se bala lijepo poslozi il tak dobro znas slagat ja nezz al slike fenomenalne cestitam koja je to mapa ??

Ja mislim da si ti ovom porukom dokazo da nikad ove igre zaigro nisi... SVATKO tko je igro ovu igru igro je na original mapi, kao i ja a ta original mapa je ta na kojoj igram, tako da te ljepo molim da odleprsas odavdje, i da, ja sam to slago :butthead:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
Ja mislim da si ti ovom porukom dokazo da nikad ove igre zaigro nisi... SVATKO tko je igro ovu igru igro je na original mapi, kao i ja a ta original mapa je ta na kojoj igram, tako da te ljepo molim da odleprsas odavdje, i da, ja sam to slago :butthead:

ohoooo toooo kolega živio :supz: :gitarist: :partyman:

Najnoviji postovi

Na vrh