S
sebastijan
Guest
mi moze netko pomoci imam onaj mod za kipanje i složio sam al nez koju tipku stisnuti zakipanje
mi moze netko pomoci imam onaj mod za kipanje i složio sam al nez koju tipku stisnuti zakipanje
Ni ja nisam nista skuzio sa kojim tipkama se namijesta pickup i sa cime se rasteze???
Stigla prinova i onmah proba
Uploaded with ImageShack.us
i stigao novi claas
evo ovak...izađeš iz traktora i dođeš do ruda i stisneš X,otiđeš otraga do vrata onih na izlazu di idu bale van stisneš V,dok si tu možeš stisnut N ili M nezz koji na njega ti se izvlači rudo za prikolicu,stisneš K onda montiraš onaj elevator...otiđeš napred do pick up-a i stisneš V i onda se spusti...nadam se da sam pomogel :mrgreen:
Chlas kak si tak lijepo to naslagao imal neka tipka de se bala lijepo poslozi il tak dobro znas slagat ja nezz al slike fenomenalne cestitam koja je to mapa ??
Ja mislim da si ti ovom porukom dokazo da nikad ove igre zaigro nisi... SVATKO tko je igro ovu igru igro je na original mapi, kao i ja a ta original mapa je ta na kojoj igram, tako da te ljepo molim da odleprsas odavdje, i da, ja sam to slago :butthead: