• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

marijan19

Guest
Poz svima,zna li netko kada ce izaci ona mapa u kojoj mozes hraniti krave s trioletom,stavio je netko video prije nekoliko stranica,ima video s onim malim bagerom.Hvala

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
utovarivač.jpg

može li mi netko ovo složiti u igru i amo bi netko mogao promijeniti korpu u vile.hvala
ispričavam se za malu sliku

M

marijan19

Guest
Poz svima,jel bi mi neko mogo dat link od onog moda za krave,one sto samo stoje,štala prazna pa ruzno izgleda pa da ju malo popunim :) gledo sam na dosta stranica,ili nema ili su linkovi stari pa ak neko ima ak ili zna gdje ima ak moze dat link.Hvala

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Poz svima,jel bi mi neko mogo dat link od onog moda za krave,one sto samo stoje,štala prazna pa ruzno izgleda pa da ju malo popunim :) gledo sam na dosta stranica,ili nema ili su linkovi stari pa ak neko ima ak ili zna gdje ima ak moze dat link.Hvala

evo rođo sad ja uplowdam pa sacekaj malo pa cu ti dat link

F

franja

Guest
Poz svima,zna li netko kada ce izaci ona mapa u kojoj mozes hraniti krave s trioletom,stavio je netko video prije nekoliko stranica,ima video s onim malim bagerom.Hvala
to i mene zanima, ma još je valjda cuva za sebe, sram ga bilo

M

marijan19

Guest
Trazio sam neko prikolicu za repu al nez koja moze a koje ne,pa ak neko koristi ak moze dat link nek tandem ili obicnu ne preveliku :) hvala

Najnoviji postovi

Na vrh