• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

D

dario987

Guest
Ovako krave nemozes kupiti ali imas dubre...krve imas u pasnjaku stoje
ovako.....sve ostalo ima.....mapa ce biti za downoald vec sutra...

D

dario987

Guest
mislim da cu uspiti rijesiti problem sa mapom! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::supris::supris: :(

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
evo u izradi sip orion 40.status oko 80%

molim komentare :):):)fali rasturač odostraga ali neznam dali ču ga uspjeti napraviti pa ako ima zainteresiranih da to dovrše

Posljednje uređivanje:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
goci video predobar al das mi link od profarma meni sa one stranice de si ti postavio link mislim znam doci na tu stranicu al mi neda da skinem valda neki eror samo mi pise notice nece skinut nezz zkj ajde plz ja mislim da je to igra za skinut :supz::supz:

Posljednje uređivanje:
F

franja

Guest
pa skini s "vuzeom"
a kiki onaj bager simulator to koristi 13, pa ce valjda uspit strpat u ls bar se nadajmo......

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
goci video predobar al das mi link od profarma meni sa one stranice de si ti postavio link mislim znam doci na tu stranicu al mi neda da skinem valda neki eror samo mi pise notice nece skinut nezz zkj ajde plz ja mislim da je to igra za skinut :supz::supz:
Posaljem ti novi link sutra. Taj link sa megauploada je blokiran. Cuo si sta je bilo sa megauploadom.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,432
Posaljem ti novi link sutra. Taj link sa megauploada je blokiran. Cuo si sta je bilo sa megauploadom.

ne sta je bilo a na koji ce porfarm bit uploadan mislim fileupload ... :weedman::weedman:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Može mi netko predložit dobru mapu, srednje veličine, da se može doći do mora, njive srednje veličine, da ima farma krava te da se može prirodni gnoj izvozit i sl...
Hvala !

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
može li mi netko molim vas dovršiti rasturač na mojoj prikolici i onda ju staviti u igru,sve sam napravio samo mi još taj rasturač fali i da ju netko stavi u igru ;)

beznaslova5.th.png
[/URL][/IMG]
beznaslovabi.th.png
[/URL][/IMG]

D

dario987

Guest
kristan6 aj napravi neki hidraulicni utovarivac za dubre i neki naletni aj cu naci tk ce skolpitit!

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
kristan6 aj napravi neki hidraulicni utovarivac za dubre i neki naletni aj cu naci tk ce skolpitit!

več sam probao napraviti no nije išlo,ali sam našao gotov model samo ga treba staviti u igru :rolleyess::D
evo i modela
utovariva.th.png
[/URL][/IMG]

a mogu se još i napraviti vile pa bi imao korpu i vile:D

Najnoviji postovi

Na vrh